01.01.1970 | 12:01
Autor:
Kategorie:
Štítky:

Cyklobusy jezdí v Beskydech a Jeseníkách

Destinační management Moravsko-Slezský, o. p. s., ve spolupráci s dopravní společností Connex Morava, Moravsko-slezským a Olomouckým krajem a s regionálními partnery zajistil pro letní turistickou sezónu provoz dvou linek cyklobusů Beskydy a tří linek cyklobusů Jeseníky. Beskydský cyklobus navázal...

Destinační management Moravsko-Slezský, o. p. s., ve spolupráci s dopravní společností Connex Morava, Moravsko-slezským a Olomouckým krajem a s regionálními partnery zajistil pro letní turistickou sezónu provoz dvou linek cyklobusů Beskydy a tří linek cyklobusů Jeseníky.

Beskydský cyklobus navázal na loňskou úspěšnou sezónu. Letos připravil dva cyklobusy vybavené přívěsným vozíkem umožňujícím najednou pojmout až 18 kol, které začaly jezdit počátkem května. Cyklobusy v Jeseníkách se představí poprvé, a to počátkem června.

Cykloturisté a turisté v budou mít šanci poznat i polské příhraničí, neboť jeden z jesenických cyklobusů bude zajíždět přes hranice do polského města Głuchołazy. Cyklobusy Beskydy a Jeseník zajišťují dopravu vždy o víkendech a dnech státních svátků, v letních měsících každodenně, v září opět o víkendech a dnech státních svátků. Lze k tomu využít i rezervačního systému na webových stránkách dopravce.

Napsat komentář

Napsat komentář

deník / newsletter

Odesláním souhlasíte se zpracováním osobních údajů za účelem zasílání obchodních sdělení.
Copyright © 2024 Profi Press s.r.o.
crossmenuchevron-down