01.01.1970 | 12:01
Autor:
Kategorie:
Štítky:

Odborné publikace

Praktické poznámkové vydání nového zákona o místním referendu pod názvem Místní referendum v České republice (autoři Mgr. Tomáš Říčka, Mgr. Tomáš Nahodil) reaguje na rostoucí oblíbenost tohoto institutu při správě věcí veřejných mezi občany...

Praktické poznámkové vydání nového zákona o místním referendu pod názvem Místní referendum v České republice (autoři Mgr. Tomáš Říčka, Mgr. Tomáš Nahodil) reaguje na rostoucí oblíbenost tohoto institutu při správě věcí veřejných mezi občany obcí a měst. Každé ustanovení zákona je opatřeno výkladovou poznámkou a odkazem na související ustanovení zákona. Kniha je doplněna srozumitelným pojednáním o institutu místního referenda z hlediska právního i politologického a zákonem o volbách do zastupitelstev obcí v úplném znění. Publikace je určena především občanským sdružením, úředníkům obecních a městských úřadů, magistrátů a krajských úřadů, advokátům a širší odborné veřejnosti.

Cena knihy je 250 Kč včetně DPH a můžete ji objednat na adrese ECONOMIA a. s., VTÚ, Dobrovského 25, 170 55 Praha 7, e-mail: dagmar.suchmova@economia.cz, nebo na adrese http://Knihy.iHNed.cz, kde vám zařídí její zaslání na dobírku z nakladatelství LINDE Praha. Případné informace na tel.: 224 212 214. Členové HN klubu, kteří uvedou na objednávce zákaznické číslo, obdrží 20% slevu.

Kniha Místní poplatky (autor PhDr. Vladimír Pelc) v praktickém, již druhém poznámkovém vydání, seznamuje čtenáře se všemi potřebnými informacemi o místních poplatcích. Kromě aktuálního znění zákona o místních poplatcích podle stavu k 1. 11. 2004 a vysvětlujících poznámek obsahuje publikace především rozsáhlou judikaturu, jež se k místním poplatků vztahuje, a poukazuje na související předpisy a ustanovení. Na závěr jsou uvedeny poznámky ke vzorové vyhlášce s příklady. Knihu ocení především pracovníci územních samosprávných celků, ale je určena i pro podnikatele, advokáty, účetní a daňové specialisty.

Kniha stojí 350 Kč včetně DPH a můžete si ji objednat na adrese ECONOMIA a. s., VTÚ, Dobrovského 25, 170 55 Praha 7, e-mail: dagmar.suchmova@economia.cz nebo na adrese http://Knihy.iHNed.cz, kde vám zařídí její zaslání na dobírku z nakladatelství LINDE Praha. Případné informace na tel. čísle 224 212 214. Členové HN klubu, kteří uvedou na objednávce zákaznické číslo, obdrží 20% slevu.

Napsat komentář

Napsat komentář

deník / newsletter

Odesláním souhlasíte se zpracováním osobních údajů za účelem zasílání obchodních sdělení.
Copyright © 2024 Profi Press s.r.o.
crossmenuchevron-down