01.01.1970 | 12:01
Autor:
Kategorie:
Štítky:

Aktuální předpisy

Kniha Krajské zřízení (autor Rudolf Cogan) souborně pojímá základní aspekty krajského zřízení. Po historickém a mezinárodním srovnání středních stupňů veřejné správy se výklad soustředí na samu podstatu krajů jako právních entit....

Kniha Krajské zřízení (autor Rudolf Cogan) souborně pojímá základní aspekty krajského zřízení. Po historickém a mezinárodním srovnání středních stupňů veřejné správy se výklad soustředí na samu podstatu krajů jako právních entit. Těžištěm jsou otázky organizačního uspořádání kraje, v základním rozsahu jsou zmíněny vztahy jednotek územní samosprávy a vztahy krajů a státu, a dále i instituty hospodářského systému krajů. Práce je především výkladem platného práva, v mnoha otázkách, zejména organizačních, však platnou právní úpravu překonává a předkládá návrhy nových řešení.

Kniha poskytuje spolehlivý přehled o organizačních otázkách spojených s krajským zřízením a o podobě uspořádání samosprávy a výkonu veřejné správy na krajské úrovni.

Kniha stojí 490 Kč (vč. DPH) a můžete ji objednat na adrese ECONOMIA a.s., VTÚ, Dobrovského 25, 170 55 Praha 7, e-mail: zdenka.mejzlikova@economia.cz nebo na http://knihy.ihned.cz . Další informace na tel.: 246 040 400. Členové HN klubu, kteří uvedou na objednávce zákaznické číslo, obdrží 20procentní slevu.

Napsat komentář

Napsat komentář

deník / newsletter

Odesláním souhlasíte se zpracováním osobních údajů za účelem zasílání obchodních sdělení.
Copyright © 2024 Profi Press s.r.o.
crossmenuchevron-down