01.01.1970 | 12:01
Autor:
Kategorie:
Štítky:

Objev roku popáté

Již popáté vyhlásili zástupci Ministerstva vnitra na veletrhu Invex 2004, který se konal počátkem října v Brně, vítěze soutěže Objev roku. V kategorii obce vyhrály stránky www.kozlovice.cz (Středočeský kraj), v kategorii obce s přenesenou...

Již popáté vyhlásili zástupci Ministerstva vnitra na veletrhu Invex 2004, který se konal počátkem října v Brně, vítěze soutěže Objev roku. V kategorii obce vyhrály stránky www.kozlovice.cz (Středočeský kraj), v kategorii obce s přenesenou působností byl nejlepší Jirkov - www.jirkov.cz (Ústecký kraj) a v kategorii obce s rozšířenou působností zvítězily Černošice - www.mestocernosice. cz (Středočeský kraj).

Na konferenci Prosperita ČR - cesta ke znalostní ekonomice, pořádané Sdružením pro informační společnost - SPIS, zastupoval uživatele z oblasti veřejné správy hejtman kraje Vysočina František Dohnal. Konference byla motivována Manifestem znalostní společnosti, který se věnuje zejména problematice vzdělávání, výkonu veřejné správy, podnikatelskému prostředí, rozvoji zahraničních investic a podpoře českého exportu. Dokument porovnává ČR s okolními státy a navrhuje konkrétní kroky a řešení pro to, aby naše země obstála v konkurenčním prostředí globalizovaného světa.

Napsat komentář

Napsat komentář

deník / newsletter

Odesláním souhlasíte se zpracováním osobních údajů za účelem zasílání obchodních sdělení.
Copyright © 2024 Profi Press s.r.o.
crossmenuchevron-down