01.01.1970 | 12:01
Autor:
Kategorie:
Štítky:

INTERREG IIIC East - čtvrté kolo výzvy

Program INTERREG IIIC East zahájil 14. června čtvrté kolo výzvy pro předkládání návrhů. Předkladatelé projektů, kteří chtějí požádat o grant, mohou zasílat své návrhy projektů společnému technickému sekretariátu (JTS) ve Vídni do 19. listopadu...

Program INTERREG IIIC East zahájil 14. června čtvrté kolo výzvy pro předkládání návrhů. Předkladatelé projektů, kteří chtějí požádat o grant, mohou zasílat své návrhy projektů společnému technickému sekretariátu (JTS) ve Vídni do 19. listopadu 2004. Soubor se žádostí je na www.interreg3c.net.

JTS East uspořádá v září a v říjnu informační schůzky, na nichž bude informovat o programu a souvisejících možnostech financování. Přesná data a místa konání budou zveřejněna na internetových stránkách programu. INTERREG IIIC podporuje celoevropskou spolupráci veřejných orgánů s cílem přispět k regionálnímu rozvoji a správnému využívání strukturálních fondů EU a je součástí Evropského fondu pro regionální rozvoj (ERDF).

Čtvrté kolo výzvy pro předkládání návrhů vyhlásily zároveň i zóny INTERREG IIIC North a West. Předkladatelé projektů z oblastí, které patří do těchto zón, mohou zasílat své návrhy sekretariátům v Rostocku a Lille do 8. října 2004. Předkladatelé projektů z programové zóny South mohou využít prodlouženého termínu třetího kola výzvy pro regionální rámcové operace a předkládat žádosti také do 8. října 2004.

Prvních třech kol se zúčastnilo 670 partnerství, do nichž se ve všech čtyřech zónách zapojilo více než 5650 regionálních partnerů.

Další informace poskytne Claus Schultze z JTS East (tel.: 43 1 4000 76142, e-mail: claus.schultze@interreg3c.net)

Napsat komentář

Napsat komentář

deník / newsletter

Odesláním souhlasíte se zpracováním osobních údajů za účelem zasílání obchodních sdělení.
Copyright © 2024 Profi Press s.r.o.
crossmenuchevron-down