01.01.1970 | 12:01
Autor:
Kategorie:
Štítky:

Příručka pro veřejnou správu

Příručka Průvodce krizovým řízením pro veřejnou správu (autoři Rudolf Horák, Miroslav Krč, Radek Ondruš, Lenka Danielová) odborně zpracovává aktuální téma krizového managementu. Na úvod pojednává o bezpečnosti ČR, jejích životních a strategických zájmech, možných hrozbách a rizicích. Následuje...

Příručka Průvodce krizovým řízením pro veřejnou správu (autoři Rudolf Horák, Miroslav Krč, Radek Ondruš, Lenka Danielová) odborně zpracovává aktuální téma krizového managementu. Na úvod pojednává o bezpečnosti ČR, jejích životních a strategických zájmech, možných hrozbách a rizicích.

Následuje stěžejní část popisující podrobně management a krizový management ve všech jeho funkcích (plánování, organizace, vedení, kontrola a personalistika), rozhodovací proces manažera, metodiku činnosti operačního střediska, obsah havarijních, krizových a typových plánů a zásady ochrany obyvatelstva s možnostmi AČR v poskytování pomoci obyvatelstvu.

Další část je věnována problematice hospodářských opatření pro krizové stavy, zabezpečení krizových situací včetně humanitární pomoci.

Na závěr jsou uvedeny pojmy mající vztah ke krizovému řízení.

Průvodce je určen pro potřebu krizových manažerů, učitelů a studentů vyšších odborných a vysokých škol.

Kniha stojí 452 Kč včetně DPH. Můžete si ji písemně objednat na adrese Economia a. s., VTÚ, Dobrovského 25, 170 55 Praha 7, e-mail: zdenka.mejzlikova@economia.cz, nebo na internetové adrese www.knihy. ihned.cz, kde vám zařídí její zaslání na dobírku přímo z nakladatelství LINDE Praha. Případné informace na tel.: 224 212 214.

Členové HN klubu, kteří u této publikace uvedou na objednávce čtyřmístné pořadové číslo své členské karty, obdrží 20% slevu.

Napsat komentář

Napsat komentář

deník / newsletter

Odesláním souhlasíte se zpracováním osobních údajů za účelem zasílání obchodních sdělení.
Copyright © 2024 Profi Press s.r.o.
crossmenuchevron-down