01.01.1970 | 12:01
Autor:
Kategorie:
Štítky:

Konzultační dny

Ministerstvo pro místní rozvoj opět pořádá bezplatné konzultační dny zaměřené na metodicko-poradenskou činnost pro obce jako vlastníky bytového fondu, pro městské a krajské úřady v otázkách souvisejících s politikou bydlení, správou a provozem bytového fondu,...

Ministerstvo pro místní rozvoj opět pořádá bezplatné konzultační dny zaměřené na metodicko-poradenskou činnost pro obce jako vlastníky bytového fondu, pro městské a krajské úřady v otázkách souvisejících s politikou bydlení, správou a provozem bytového fondu, včetně nájmu bytů a nebytových prostor a vlastnictví bytů.

Termíny pro druhé pololetí jsou: 7. října, 4. listopadu, 2. prosince.

Témata konzultací budou operativně reagovat na aktuální problémy v bytové politice. Současně upozorňujeme, že vždy tři dny před konáním bude na webové stránce MMR www.mmr.cz pod menu Bytová politika a Konzultační dny pro obce, městské a krajské úřady k dispozici program konzultačního dne.

Konzultační dny se budou konat v budově Ministerstva pro místní rozvoj v Praze 1, a to ve velkém sále Divadla Image (vchod z ulice Pařížská č. 4), vždy v úterý od 9.30 hodin.
-ec-

Napsat komentář

Napsat komentář

deník / newsletter

Odesláním souhlasíte se zpracováním osobních údajů za účelem zasílání obchodních sdělení.
Copyright © 2024 Profi Press s.r.o.
crossmenuchevron-down