01.01.1970 | 12:01
Autor:
Kategorie:
Štítky:

Propagační jízda přes všechny kraje

Krásná země je projekt České centrály cestovního ruchu, jehož cílem je ukázat krásu, rozmanitost a turistický potenciál českých a moravských měst, obcí a regionů a inspirovat občany k dovolené na území naší republiky. Jde o propagační jízdu na kolech -...

Krásná země je projekt České centrály cestovního ruchu, jehož cílem je ukázat krásu, rozmanitost a turistický potenciál českých a moravských měst, obcí a regionů a inspirovat občany k dovolené na území naší republiky. Jde o propagační jízdu na kolech - Bike Show - po ČR, která se uskuteční během prázdninových měsíců. Start je 15. července v Českých Budějovicích, kde bude i její závěr 13. srpna.

Trasa štafetové propagační jízdy na kolech, rozdělená do 30 etap a dlouhá zhruba 1500 km povede přes všechny kraje. Česká centrála cestovního ruchu vytipovala turisticky zajímavá místa, kde budou probíhat nejrůznější setkání a doprovodné programy. Jednotlivých jízd se zúčastní významní politici a sportovci, zástupci cestovního ruchu, kultury, médií a místní samosprávy, příznivci cykloturistiky a další zájemci. Pro účastníky jsou připraveny diplomy, reklamní trička a další suvenýry. Zvláštní ocenění získá nejstarší a nejmladší účastník.

Přesný harmonogram celé jízdy najdete na adrese www.czechtourism.cz .
Bližší informace: Radka Pomikálková, tel.: 221 580 454, pomikalkova@czechtourism.cz, Hana Čermáková, tel.: 221 580 610, cermakovaczechtourism.cz.

Napsat komentář

Napsat komentář

deník / newsletter

Odesláním souhlasíte se zpracováním osobních údajů za účelem zasílání obchodních sdělení.
Copyright © 2024 Profi Press s.r.o.
crossmenuchevron-down