01.01.1970 | 12:01
Autor:
Kategorie:
Štítky:

Nový domov 2003

Ministerstvo pro místní rozvoj vyhlásilo druhý ročník soutěže Nový domov roku 2003. Jejím cílem je podporovat všechny formy kvalitní architektury pro bydlení a popularizovat realizaci nejlepších staveb. Soutěž bude probíhat ve čtyřech kategoriích: novostavba rodinného domu, novostavba bytového...

Ministerstvo pro místní rozvoj vyhlásilo druhý ročník soutěže Nový domov roku 2003. Jejím cílem je podporovat všechny formy kvalitní architektury pro bydlení a popularizovat realizaci nejlepších staveb. Soutěž bude probíhat ve čtyřech kategoriích: novostavba rodinného domu, novostavba bytového domu, rekonstrukce obytné nebo jiné budovy k obývání a dům s pečovatelskou službou. Všechny stavby mají být kolaudované v období od 1. ledna 2002 do konce června letošního roku. Do soutěže je mohou přihlásit (do 15. srpna 2003), kromě architektů a projektantů i další zainteresované instituce, včetně obcí, na jejichž území se stavba nachází, vždy však se souhlasem jejich autorů a majitelů. Při hodnocení obytných budov odborná porota posoudí nejen architektonické ztvárnění, ale vyhodnotí též technická řešení a ekonomická hlediska, včetně energetických úspor. Nejlepší díla ve všech čtyřech kategoriích obdrží cenu Grand Prix s peněžní částkou 35 tisíc Kč. Zvláštní cena ministerstva pro stavby realizované se státní dotací činí 30 tisíc Kč, cena poroty je 10 tisíc Kč.

Přihlášky do soutěže (poslat do 15. srpna 2003) a konkrétní podmínky jsou k dispozici v sekretariátu soutěže, kde zájemci obdrží další informace na tel.: 296 785 700, fax: 296 785 701, nebo e- mail: komunikace.pr@volny.cz.

Napsat komentář

Napsat komentář

deník / newsletter

Odesláním souhlasíte se zpracováním osobních údajů za účelem zasílání obchodních sdělení.
Copyright © 2024 Profi Press s.r.o.
crossmenuchevron-down