01.01.1970 | 12:01
Autor:
Kategorie:
Štítky:

Živnostenský zákon

Deváté aktualizované a doplněné vydání publikace Živnostenský zákon a souvisící předpisy autorů JUDr. Evy Horzinkové a JUDr. Alexeje Kohouta s poznámkami a vzory podle stavu k 1. 1. 2003 obsahuje úplné komentované znění živnostenského zákona a některých...

Deváté aktualizované a doplněné vydání publikace Živnostenský zákon a souvisící předpisy autorů JUDr. Evy Horzinkové a JUDr. Alexeje Kohouta s poznámkami a vzory podle stavu k 1. 1. 2003 obsahuje úplné komentované znění živnostenského zákona a některých souvisejících předpisů. Publikace podává úplný přehled obsahového zaměření jednotlivých živností, přehled živností, jejichž výkon je podnikatel povinen zajistit pouze fyzickými osobami splňujícími stanovenou odbornou způsobilost a komentovaný seznam živností volných, jakož i úplný přehled o činnostech z působnosti živnostenského zákona vyloučených.

Práce současně obsahuje příklady podání a vyřízení v živnostenskoprávních věcech s podrobným komentářem. Příklady jsou řazeny vždy pod příslušným paragrafem živnostenského zákona, ke kterému se vztahují. Některé ze vzorů jsou doplněny praktickými poznámkami, vztahujícími se k jejich aplikaci. Zahrnuty jsou i některé vybrané otázky právní úpravy prokazování živnostenské způsobilosti v Evropském společenství.

Publikace je určena advokátům, podnikovým právníkům, pracovníkům veřejné správy, podnikatelům i široké veřejnosti.

Kniha stojí 485 Kč včetně DPH a můžete si ji písemně objednat na adrese ECONOMIA a. s., VTÚ, Dobrovského 25, 170 55 Praha 7, e-mail: zdenka.mejzlikova@economia.cz, kde vám zařídí její zaslání na dobírku přímo z nakladatelství LINDE Praha. Případné informace na tel. čísle 224 212 214. Členové HN klubu, kteří u této publikace uvedou na objednávce pořadové číslo své členské karty, obdrží 20 % slevy.

Napsat komentář

Napsat komentář

Komentáře k článku

deník / newsletter

Odesláním souhlasíte se zpracováním osobních údajů za účelem zasílání obchodních sdělení.
Copyright © 2024 Profi Press s.r.o.
crossmenuchevron-down