01.01.1970 | 12:01
Autor:
Kategorie:
Štítky:

Ocenění Novinářů

Syndikát novinářů a občanské sdružení Pro Bohemia uspořádaly již pošesté novinářskou soutěž na téma památková péče. Slavnostní vyhlášení výsledků a předávání cen se konalo ve Valdštejnském paláci. Úvodního kola soutěže se zúčastnilo 462 příspěvků. Hlavní cenu získal Patrik Biskup za analytické...

Syndikát novinářů a občanské sdružení Pro Bohemia uspořádaly již pošesté novinářskou soutěž na téma památková péče. Slavnostní vyhlášení výsledků a předávání cen se konalo ve Valdštejnském paláci. Úvodního kola soutěže se zúčastnilo 462 příspěvků. Hlavní cenu získal Patrik Biskup za analytické články pro deník Právo a druhou cenu redaktorka Hospodářských novin Magdalena Váňová za články o památkách postižených loňskou povodní. Další ceny obdrželi Miloš Solař z MfD, čestná uznání Miluše Hubičková za redigování regionálního časopisu Dědictví koruny české a Martin Kříž z Klatovského deníku. V kategorii publicistika dostal cenu Miloš Šenkýř z deníku Rovnost. V kategorii rozhlasových pořadů byly oceněny práce Ondřeje Vaculíka (Čro Plzeň), v kategorii televizních pořadů byla udělena první cena dokumentu Týnské varhany, který připravil Josef Platz a Tomáš Petráň (ČT). Mimořádné uznání patřilo Aleši Ulmovi a Marku Ebenovi za televizní seriál O poklad Anežky České (ČT).

- bo -

Napsat komentář

Napsat komentář

Komentáře k článku

  1. za analytické články. Co řeknete dalšímu článku a reportáži v novinách kde dokážu rozporovat lži, které o mně tenhle báječný novinář napsal ?!
    Jeho článek o mně by se klidně mohl jmenovat - předsudeční nenávist v novinářské praxi !
    Bohužel - reagovat na něj v tuhle chvíli nemůžu ale dojde i na to !

deník / newsletter

Odesláním souhlasíte se zpracováním osobních údajů za účelem zasílání obchodních sdělení.
Copyright © 2024 Profi Press s.r.o.
crossmenuchevron-down