01.01.1970 | 12:01
Autor:
Kategorie:
Štítky:

Osmý sněm SMO ČR

Osmý sněm Svazu měst a obcí ČR (SMO ČR) se bude konat ve dnech 29. a 30. května (čtvrtek, pátek) v Kongresovém centru ALDIS v Hradci Králové. Na jednání se očekává účast několika set delegátů členských měst a obcí. Pozvání přijali i představitelé vlády, senátoři, poslanci, hejtmani, zahraniční...

Osmý sněm Svazu měst a obcí ČR (SMO ČR) se bude konat ve dnech 29. a 30. května (čtvrtek, pátek) v Kongresovém centru ALDIS v Hradci Králové. Na jednání se očekává účast několika set delegátů členských měst a obcí. Pozvání přijali i představitelé vlády, senátoři, poslanci, hejtmani, zahraniční hosté a další.

Na programu prvního dne bude diskuse k několika předloženým materiálům: Hodnocení krajských setkání SMO ČR, Poznatky z činnosti při povodních, Posílení finanční samostatnosti obcí, Příprava na vstup do EU, Sjednocení správních obvodů, Úprava členských příspěvků, Priority činnosti svazu na následující čtyřleté období.

Druhý den se budou projednávat mj. zprávy o činnosti a hospodaření Svazu měst a obcí, schvalovat svazové stanovy, prohlášení a stanoviska VIII. sněmu.

- ec -

Napsat komentář

Napsat komentář

deník / newsletter

Odesláním souhlasíte se zpracováním osobních údajů za účelem zasílání obchodních sdělení.
Copyright © 2024 Profi Press s.r.o.
crossmenuchevron-down