01.01.1970 | 12:01
Autor:
Kategorie:
Štítky:

V ČELE KARVINÉ STOJÍ ANTONÍN PETRÁŠ

"Chci vnímat a přijímat názory a podněty občanů, které napomohou k odstranění nedostatků v mé práci." S tímto krédem se ujímal své funkce nový primátor statutárního města Karviná Mgr. Antonín Petráš. Po absolvování pedagogické fakulty působil od roku 1959 až do roku 1996 jako učitel, zástupce...

"Chci vnímat a přijímat názory a podněty občanů, které napomohou k odstranění nedostatků v mé práci." S tímto krédem se ujímal své funkce nový primátor statutárního města Karviná Mgr. Antonín Petráš.

Po absolvování pedagogické fakulty působil od roku 1959 až do roku 1996 jako učitel, zástupce ředitele a ředitel základní školy. V roce 1996 byl zvolen senátorem a v horní parlamentní komoře zasedal až do minulých senátních voleb loni v listopadu. Poté se stal primátorem Karviné. Členem KSČM je od roku 1959. Ve své pedagogické práci se zaměřoval především na práci s dětmi ze sociálně slabých rodin a méně podnětného prostředí. Aktivně pracoval v projektu Začít spolu, určeném pro romské děti předškolního věku. Svoji školu zapojil i do projektu Ministerstva školství - obecná a občanská škola a do dalších projektů. Pracoval v komisích městského zastupitelstva, vykonával funkci předsedy školské komise, od roku 1994 byl členem rady města.

(Kvůli technické chybě se primátor Karviné Mgr. Antonín Petráš neobjevil v seznamu nových primátorů statutárních měst, který jsme otiskli v lednovém čísle Moderní obce. Obyvatelům Karviné, primátoru Petrášovi i všem čtenářům se za toto nedopatření omlouváme.)

- ec -

Napsat komentář

Napsat komentář

deník / newsletter

Odesláním souhlasíte se zpracováním osobních údajů za účelem zasílání obchodních sdělení.
Copyright © 2024 Profi Press s.r.o.
crossmenuchevron-down