01.01.1970 | 12:01
Autor:
Kategorie:
Štítky:

Povýšení hejtmanů

Koncem března se hejtman Pardubického kraje Roman Línek zúčastnil pracovního setkání u 73. záchranné a výcvikové základny v Rakovníku. Cílem bylo informovat přítomné o probíhající reformě ozbrojených sil ČR, objasnit možnosti použití Armády České republiky při...

Koncem března se hejtman Pardubického kraje Roman Línek zúčastnil pracovního setkání u 73. záchranné a výcvikové základny v Rakovníku. Cílem bylo informovat přítomné o probíhající reformě ozbrojených sil ČR, objasnit možnosti použití Armády České republiky při provádění záchranných prací a plnění humanitárních úkolů civilní ochrany v případě vzniku mimořádných událostí a prezentovat zde záchranné a výcvikové základny Sil územní obrany jako hlavní prostředek Armády České republiky při poskytování podpory civilním orgánům.

Za přítomnosti vojsk byl hejtman Pardubického kraje Roman Línek povýšen generálem velitelství Sil územní obrany Vladimírem Sovou do hodnosti kapitána v záloze. Do hodnosti nadporučíka v záloze byl povýšen hejtman Královéhradeckého kraje Pavel Bradík.

- nar -

Napsat komentář

Napsat komentář

deník / newsletter

Odesláním souhlasíte se zpracováním osobních údajů za účelem zasílání obchodních sdělení.
Copyright © 2024 Profi Press s.r.o.
crossmenuchevron-down