01.01.1970 | 12:01
Autor:
Kategorie:
Štítky:

Moderní obec

ČTVRTÉ NAROZENINY Sdružení pro informační společnost (SPIS) má za sebou 4 roky existence. Za uplynulé období uspořádalo řadu odborných konferencí, seminářů a diskusních klubových večerů o jednotlivých aspektech informační společnosti. SPIS připomínkuje dokumenty, koncepce a zákony týkající se ICT a...

ČTVRTÉ NAROZENINY

Sdružení pro informační společnost (SPIS) má za sebou 4 roky existence. Za uplynulé období uspořádalo řadu odborných konferencí, seminářů a diskusních klubových večerů o jednotlivých aspektech informační společnosti. SPIS připomínkuje dokumenty, koncepce a zákony týkající se ICT a podílí se na jejich tvorbě. To se projevilo například při jeho iniciativě v souvislosti se zákonem o elektronickém podpisu. V roce 2001 objel společně s našimi předními politiky krajská města, kde propagoval přínosy internetu a inicioval zahájení celospolečenské diskuse o etice podnikání a transparentnosti výběrových řízení.

- ob -

OJEDINĚLÁ AKCE

Ve dnech 3. - 5. května bude probíhat v obci Tuchlovice u Kladna již 9. ročník Středočeského folklorního festivalu, jehož se zúčastní 20 souborů dětí a dospělých z ČR, Slovenska i dalšího zahraničí. Od pátku do neděle se tanečníci a muzikanti představí divákům v řadě vystoupení na návsi, v sále hotelu Česká hospoda a především v areálu letního kina, kde se konají hlavní pořady festivalu. Tato ojedinělá kulturní akce daného regionu, která každým rokem nabývá na věhlasu, je odborníky řazena mezi přední folklorní festivaly v rámci celé ČR. I letošní ročník festivalu je pořádán pod záštitou středočeského hejtmana Petra Bendla.

Napsat komentář

Napsat komentář

deník / newsletter

Odesláním souhlasíte se zpracováním osobních údajů za účelem zasílání obchodních sdělení.
Copyright © 2024 Profi Press s.r.o.
crossmenuchevron-down