01.01.1970 | 12:01
Autor:
Kategorie:
Štítky:

Web k volbám

Své stránky na adrese ParlamentniVolby.cz a Volby.iHNed.cz - první zpravodajský web věnovaný volbám do Poslanecké sněmovny otevřela společnost Economia OnLine. Nový zpravodajský server nabízí exkluzivně výsledky týdenních průzkumů agentury Taylor Nelson Sofres Factum - týdenní volební preference...

Své stránky na adrese ParlamentniVolby.cz a Volby.iHNed.cz - první zpravodajský web věnovaný volbám do Poslanecké sněmovny otevřela společnost Economia OnLine. Nový zpravodajský server nabízí exkluzivně výsledky týdenních průzkumů agentury Taylor Nelson Sofres Factum - týdenní volební preference přehledně zobrazené v grafech včetně prognózy rozložení mandátů. Výsledky, zveřejňované pravidelně každý čtvrtek, mohou zdarma využívat i další média a politické strany, a to s výslovným uvedením pramene. K dispozici jsou i unikátní preference po jednotlivých krajích.

Zvláštní pozornost bude věnována i volebním kampaním. Návštěvníci si budou moci nejen přečíst informace, týkající se hlavních témat volebních kampaní, ale budou mít možnost seznámit se s rozdílnými přístupy politických stran. Ve spolupráci s redakcí odborného serveru MaM.cz a redakcí týdeníku Marketing & Media poukáže nový web na způsoby vedení kampaní či jejich financování.

- il -

Napsat komentář

Napsat komentář

deník / newsletter

Odesláním souhlasíte se zpracováním osobních údajů za účelem zasílání obchodních sdělení.
Copyright © 2024 Profi Press s.r.o.
crossmenuchevron-down