01.01.1970 | 12:01
Autor:
Kategorie:
Štítky:

ČEKÁME NA VAŠE NÁZORY

Využití internetu vyžaduje od vydavatelů tištěných časopisů řešení nových otázek. Týkají se především proporcí mezi informacemi v tištěné podobě a informacemi na internetu. V žádném případě se nejedná o "souboj" tisk versus on-line. To dokazují i zkušenosti vydavatelství v zahraničí, kde má...

Využití internetu vyžaduje od vydavatelů tištěných časopisů řešení nových otázek. Týkají se především proporcí mezi informacemi v tištěné podobě a informacemi na internetu.

V žádném případě se nejedná o "souboj" tisk versus on-line. To dokazují i zkušenosti vydavatelství v zahraničí, kde má internet delší tradici než u nás.

Naopak, cílem je zvyšování spokojenosti čtenářů při současném rozvíjení obou produktů. Zatímco internetu zůstane vlastní rychlost, časopisy by měly v této symbióze těžit především z uživatelského komfortu.

Jak jste již byli informováni, vydavatelství Economia prostřednictvím své dceřiné společnosti Economia Online postupně rozvíjí internetové stránky všech titulů včetně Moderní obce.

Rádi bychom poznali vaše představy a požadavky, co očekáváte od webových stránek a co vám vyhovuje v tradiční časopisecké podobě. K hledání odpovědi vycházíme z předností obou produktů (tisk i on-line) a zvláště z charakteru a obsahu jednotlivých rubrik časopisu.

Hlavní odpovědí však jsou pro nás vaše náměty a připomínky. Znáte časopis, jeho rubriky i způsoby zpracování informací. Některé by možná bylo jednodušší a efektivnější poskytovat elektronicky. Velmi uvítáme vaše názory na charakter poskytovaných informací formou časopisu a formou elektronickou.

Chceme vyvolat diskuzi, bez níž se neobejde řešení žádného problému, natož vztah mezi časopisy v tištěné podobě a přenosem informací on-line. Zejména bychom uvítali vaše názory k těmto konkrétním otázkám:

Které ze stávajících rubrik uvítáte v elektronické podobě, tedy rychleji, než umožňuje stávající měsíční periodicita časopisu?

Kde spatřujete vy osobně přednosti papírové a elektronické verze časopisu, pokud pochopitelně máte přístup k internetu?

Co nám navrhujete k posílení informační hodnoty obou médií?

Vaše odpovědi uvítáme ve všech možných podobách: písemně, faxem či e-mailem na spojeních uvedených v tiráži titulu. Na webu nabízíme další možnost: tento článek bude po vyjití čísla na příslušné webové stránce uveden v pravém sloupci pod nadpisem DISKUSNÍ FÓRUM.

Na jeho konci máte možnost jakéhokoliv sdělení či odpověď uvést v elektronické podobě.

Nejrychlejší cestou je tedy adresa: http://ModerniObec.ihned.cz./

- red -

Napsat komentář

Napsat komentář

deník / newsletter

Odesláním souhlasíte se zpracováním osobních údajů za účelem zasílání obchodních sdělení.
Copyright © 2024 Profi Press s.r.o.
crossmenuchevron-down