01.01.1970 | 12:01
Autor:
Kategorie:
Štítky:

Ekologický zdroj

Ekologický zdroj Seminář pod názvem "Solární energie - teplo pro Váš život" o využití solární energie na ohřev teplé užitkové vody a vytápění pokračuje v Prachaticích (29. 11.) a Strakonicích (11. 12.). Seminář, který organizuje CALLA - Sdružení pro záchranu prostředí (038/731 01 66, e-mail:...

Ekologický zdroj

Seminář pod názvem "Solární energie - teplo pro Váš život" o využití solární energie na ohřev teplé užitkové vody a vytápění pokračuje v Prachaticích (29. 11.) a Strakonicích (11. 12.). Seminář, který organizuje CALLA - Sdružení pro záchranu prostředí (038/731 01 66, e-mail: calla@ecn.cz je určen pro zástupce státní správy, samosprávy, stavebních úřadů, učitele, novináře, občanská sdružení, výrobce a distributory solárních systémů i veřejnost.

Na semináři v Jindřichově Hradci byly předvedeny možnosti a souvislosti využití termických solárních zařízení v rodinných domcích a veřejných budovách, technické možnosti, které nabízí český trh, legislativní předpoklady nebo možnosti získání podpor na realizaci. Kromě obecných informací o možnostech využití energie Slunce a její účinnosti se účastníci mohli dozvědět o rozdělení solárních kolektorů, jejich funkčnosti a o možnostech stavby solárních kolektorů svépomocí ve srovnání s profesionální instalací.

- ec -

Napsat komentář

Napsat komentář

deník / newsletter

Odesláním souhlasíte se zpracováním osobních údajů za účelem zasílání obchodních sdělení.
Copyright © 2024 Profi Press s.r.o.
crossmenuchevron-down