01.01.1970 | 12:01
Autor:
Kategorie:
Štítky:

Nový server podnikatelům

Nový server podnikatelům Pro malé a střední podniky byl uveden do provozu nový pracovní a informační server, který vznikl v součinnosti s našimi předními institucemi a společnostmi. Na projektu se podíleli generální partneři, například Česká spořitelna, eBanka, Českomoravská záruční a rozvojová...

Nový server podnikatelům

Pro malé a střední podniky byl uveden do provozu nový pracovní a informační server, který vznikl v součinnosti s našimi předními institucemi a společnostmi.

Na projektu se podíleli generální partneři, například Česká spořitelna, eBanka, Českomoravská záruční a rozvojová banka, Citibank, Český Telecom a více než 30 oborových partnerů sekcí. Garantem serveru je Asociace pro malé a střední podniky a Ministerstvo průmyslu a obchodu.

Na základě marketingového průzkumu u více než 500 firem bylo určeno 10 základních sekcí serveru. Jsou uvedeny pod názvy Nabídky a poptávky, Obchod pohledávek, Jakost, Legislativa/EU, PodnikInfo, Bankovnictví, Pojišťovnictví, podpůrnými sekcemi jsou Obchodní zóna, Můj profil a Monitoring tisku.

V každé sekci obsahující až 1000 stran lze vyzkoušet desítky pracovních a testovacích ploch a nástrojů. Umožňují například simulovat finanční plány, investiční a hypoteční úvěry, splátkové programy nebo porovnávat vlastní podnik s konkurenčními na základě finančních výsledků.

Kromě základních profilů mnoha firem se nachází na serveru víc než 25 000 pohledávek, které slouží nejen jako nástěnka dlužníků, ale ve spojení s transakčním partnerem Czechtrade je uživatelům usnadněno přímé obchodování.

Samozřejmostí je aktuální sledování a reagování na veškeré státní zakázky a zajímavý trh nabídek a poptávek soukromých institucí včetně zahraničních trendů.

Kromě daňového kalendáře a on-line vyhledávání všech právních, notářských nebo auditorských subjektů je možné na kalkulačních vzorcích vypočítat daňové zatížení různých podniků, vyplnit daňové přiznání, otestovat jeho správnost a v různých formátech je vytisknout nebo zaslat přímo finančnímu úřadu.

EkoInfo ve spolupráci s KPNQwest má být prvním serverem, jehož prostřednictvím bude možné realizovat on-line elektronický podpis. Příslušná sekce, napojená na více než 200 přímých zdrojových dat, nabídne také během několika sekund optimální banku pro okamžité zhodnocení finančního obnosu v jakékoli měně a časovém horizontu.

Kvalitu serveru EkoInfo pak zvýrazňuje získaný certifikát jakosti ISO 9001:2000. Server bude do konce roku rozšířen o další dvě sekce zaměřené na poradenství a vzdělávání.

- bd -

Napsat komentář

Napsat komentář

deník / newsletter

Odesláním souhlasíte se zpracováním osobních údajů za účelem zasílání obchodních sdělení.
Copyright © 2024 Profi Press s.r.o.
crossmenuchevron-down