01.01.1970 | 12:01
Autor:
Kategorie:
Štítky:

Dveře - vizitka bytu či domu

Dveře - vizitka bytu či domu Pokud stavíte dům, či rekonstruujete byt, zajisté zvažujete i koupi nebo výměnu dveří. Je nesporné, že právě dveře jsou určitou vizitkou každého domu či bytu. Je třeba si ale uvědomit, jaká kritéria jsou při jejich výběru důležitá. Zcela jistě to jsou tradice výroby,...

Dveře - vizitka bytu či domu

Pokud stavíte dům, či rekonstruujete byt, zajisté zvažujete i koupi nebo výměnu dveří. Je nesporné, že právě dveře jsou určitou vizitkou každého domu či bytu.

Je třeba si ale uvědomit, jaká kritéria jsou při jejich výběru důležitá. Zcela jistě to jsou tradice výroby, kvalita, provedení a cena.

Na tyto argumenty vsadila firma SAPELI z Jihlavy, známý výrobce dveří a zárubní, a její partner DŘEVAŘSKÉ ZÁVODY z Vyššího Brodu. Pestrý výrobní program těchto podniků zahrnuje celou škálu modelových řad dveří a zárubní, z níž si každý může vybrat nejen podle svých potřeb, ale i svého vkusu.

Díky Dřevařským závodům Vyšší Brod se nabídka rozšířila také o vnitřní a venkovní dveře z masivu, které mohou být bez povrchové úpravy nebo mořené a lakované. Obě firmy vyrábějí rovněž levnější foliované dveře.

Zajímavé jsou též některé jejich nové výrobky. K novinkám patří pestré dveře KAROLINA s otočným a posuvným způsobem otevírání. Vyrábějí se ve všech obvyklých dřevinách a také v bílém lakovém provedení. Výplň dveří tvoří odlehčená DTD.

Další novinka se skrývá pod názvem INSPIRA. Jsou to dveře s povrchovou dýhovou úpravou (třešeň, buk, javor) a rovněž v bílém lakovém provedení. Tento nový výrobek je pozoruhodný zejména svými frézovanými vzory, s možností vykládání ornamentů barevným laminem. V nabídce jsou čtyři druhy barev: modrá, tyrkysová, vínová a broušený nerez (inox) - průběh broušení je rovnoběžný s průběhem dřevních vláken.

Svým provedením a množstvím kombinací je zajímavý i další nový výrobek - dveře VIKING.

Mezi novinky se také řadí foliované dveře UNI bílá a laminátové dveře LIPNO. Lze podotknout, že cena obou uvedených typů je příznivá.

Celý sortiment výrobků včetně novinek prezentují zmíněné firmy ve svých podnikových vzorkovnách a předváděcím centru. (Kontakty viz Moderní obec č. 3, str. 29.)

- Mo -

FOTO ARCHÍV

Napsat komentář

Napsat komentář

deník / newsletter

Odesláním souhlasíte se zpracováním osobních údajů za účelem zasílání obchodních sdělení.
Copyright © 2024 Profi Press s.r.o.
crossmenuchevron-down