01.01.1970 | 12:01
Autor:
Kategorie:
Štítky:

Důležité stavby na Vsetínsku

Důležité stavby na Vsetínsku Problematikou dopravy ve vsetínském okrese se na svém výjezdním zasedání zabývala zlínská krajská rada. Její členové se společně se starosty obcí ze Vsetínska a představiteli dalších institucí shodli na tom, že je nutné vyjádřit podporu dvěma důležitým dopravním stavbám...

Důležité stavby na Vsetínsku

Problematikou dopravy ve vsetínském okrese se na svém výjezdním zasedání zabývala zlínská krajská rada. Její členové se společně se starosty obcí ze Vsetínska a představiteli dalších institucí shodli na tom, že je nutné vyjádřit podporu dvěma důležitým dopravním stavbám na území vsetínského okresu. Jde o výstavbu rychlostní komunikace R 35 v úseku Valašské Meziříčí - Palačov a rekonstrukci silnice I/57 mezi Vsetínem a Valašským Meziříčím.

"Obě tyto stavby mají pro okres Vsetín zásadní význam, proto je jejich podpora nutná," uvedl zástupce zlínského hejtmana Josef Mikeska.

U komunikace I/57 je pro celý úsek zpracována studie vedení nové trasy včetně průchodu městem Valašské Meziříčí. Úsek je dlouhý asi 20 kilometrů. Pro úsek Semetín - Bystřička je zpracována dokumentace pro územní řízení a je vydáno územní rozhodnutí; jde o úsek dlouhý 9 kilometrů.

- Pk -

Napsat komentář

Napsat komentář

deník / newsletter

Odesláním souhlasíte se zpracováním osobních údajů za účelem zasílání obchodních sdělení.
Copyright © 2024 Profi Press s.r.o.
crossmenuchevron-down