01.01.1970 | 12:01
Autor:
Kategorie:
Štítky:

Obnovená spolupráce

Obnovená spolupráce Ministr pro místní rozvoj Petr Lachnit při své návštěvě mezinárodního veletrhu cestovního ruchu v Republice Černá Hora podepsal Memorandum o spolupráci v cestovním ruchu mezi Ministerstvem pro místní rozvoj ČR a Ministerstvem turistiky Republiky Černá Hora. Cílem smlouvy je...

Obnovená spolupráce

Ministr pro místní rozvoj Petr Lachnit při své návštěvě mezinárodního veletrhu cestovního ruchu v Republice Černá Hora podepsal Memorandum o spolupráci v cestovním ruchu mezi Ministerstvem pro místní rozvoj ČR a Ministerstvem turistiky Republiky Černá Hora. Cílem smlouvy je obnovit vzájemné kontakty a znovuotevřít budvanskou rivieru turistům z ČR.

Součástí podepsaného memoranda je podpora akcí propagujících Budvu v Praze a ČR v srbsko-černohorské Jugoslávii. Prvním počinem jsou Dny Budvy v Praze, které proběhly 15. - 18. května pod patronací Městské části Praha 4 a Spolkem přátel Budvy. Pražanům se představil černohorský folklor, výtvarné umění i gastronomie. Jak uvedl místostarosta Prahy 4 Mudr. Jan Hejma, spolupráce bude pokračovat, např. ozdravnými pobyty škol. Na budvanské rivieře by se mohlo vystřídat asi 15 tisíc dětí z Prahy 4.

- ec -

Napsat komentář

Napsat komentář

deník / newsletter

Odesláním souhlasíte se zpracováním osobních údajů za účelem zasílání obchodních sdělení.
Copyright © 2024 Profi Press s.r.o.
crossmenuchevron-down