01.01.1970 | 12:01
Autor:
Kategorie:
Štítky:

Zrychlené studium jazyků

Zrychlené studium jazyků S blížícím se vstupem ČR do Evropské unie lze předpokládat, že i k vám zanedlouho bude chodit mnoho materiálů zejména v angličtině. Dokonce se tomu tak děje už dnes. A přitom času na učení již moc nezbývá. Proto přinášíme informaci, která nejen úředníkům veřejné správy, ale...

Zrychlené studium jazyků

S blížícím se vstupem ČR do Evropské unie lze předpokládat, že i k vám zanedlouho bude chodit mnoho materiálů zejména v angličtině. Dokonce se tomu tak děje už dnes. A přitom času na učení již moc nezbývá. Proto přinášíme informaci, která nejen úředníkům veřejné správy, ale i z dalších oblastí může pomoci zhruba za 60 hodin zvládnout minimálně 2000 slov cizího jazyka. Pro srovnání: stejné kvality lze dosáhnout po jednom a půl roce systematické výuky.

Na našem trhu se po úspěchu v řadě evropských zemích a USA objevil unikátní videoprogram Zrychleného studia cizích jazyků Intellect. Metoda byla mj. oceněna v roce 1999 na pařížském sympóziu Salon de la formation continue jako nejprogresivnější. Tato technická metoda dovoluje přenést informace bezprostředně do podvědomí.

Uvedený způsob výuky procházel řadou experimentů. Studující sedeli před obrazovku a byl jim promítán seznam slov cizího jazyka s překladem (stejně jako je to v tomto kurzu, např. anglické slovo - české slovo) tak, že na každý pár slov připadala pouze 0,1 sekundy. I když v tomto režimu nejenže není možné číst, ale ani rozpoznat slova, osvojovali si průměrně 60 % předkládaných slov. Za 10 dní výuky si studující zapamatoval až 6000 cizích slov.

Při kontrolní prověrce za půldruhého roku se ukázalo, že nejméně polovinu slov si zapamatovali i ti, kteří v té době získané vědomosti nepoužívali. To není zase tak málo, když k obvyklému mluvenému projevu stačí 1500 slov a ke čtení novin 2500 slov.

V současné podobě jazykového kurzu je videoprogram představován v univerzální podobě. Uživatel má možnost samostatně se učit za pomoci dané metodiky a přitom si zapamatovávat informace rychlostí, která více než stokrát převyšuje obvyklou normu.

Finální znalost po kompletním absolvování kurzu je 4000 cizích slov. Další výhodou je, že se učíte kdy a kde chcete. Když potřebujete, můžete se výuce věnovat až šest hodin denně. V tom případě se naučíte cizí jazyk za dva týdny. Jazyková výslovnost je namluvena rodilými mluvčími.

Program byl navíc ohodnocen odborníky pro jazykové vzdělávání a doporučen k výuce pro všechny stupně pokročilosti. Tento převratný výukový program je úspěšný v každém věku.

Soubor videokazet se vyplatí obstarat do zaměstnání nebo domů pro celou rodinu. Každý si může video pustit podle své nálady, anebo naopak se mohou učit všichni najednou. V současné době jsou na českém trhu k dispozici výukové soubory angličtiny a němčiny.

- Ob -

Napsat komentář

Napsat komentář

deník / newsletter

Odesláním souhlasíte se zpracováním osobních údajů za účelem zasílání obchodních sdělení.
Copyright © 2024 Profi Press s.r.o.
crossmenuchevron-down