01.01.1970 | 12:01
Autor:
Kategorie:
Štítky:

ENVIBRNO 2000

Ve dnech 24. a 27. 10. se uskuteční v Brně čtyři mezinárodní veletrhy: pro tvorbu a ochranu životního prostředí ENVIBRNO, pro řemesla SIMET, svařovací techniky WELDING a slévárenský FOND-EX. ENVIBRNO patří k nejvýznamnějším akcím svého druhu v regionu střední a východní Evropy. Součástí prezentace...

Ve dnech 24. a 27. 10. se uskuteční v Brně čtyři mezinárodní veletrhy: pro tvorbu a ochranu životního prostředí ENVIBRNO, pro řemesla SIMET, svařovací techniky WELDING a slévárenský FOND-EX.

ENVIBRNO patří k nejvýznamnějším akcím svého druhu v regionu střední a východní Evropy. Součástí prezentace ekologicky šetrných technologií je doprovodný program. V jeho rámci probíhá řadu let soutěž diplomových prací s environmentální tematikou studentů českých vysokých škol. Tradičně bývá předsedou poroty hrabě RNDr. Radslav Kinský, emeritní profesor pařížské Sorbony. Očekává se, že letos bude porota vybírat z více než 70 "diplomek".

NEW SIMET, zaměřený na podporu malého podnikání, prochází řadou změn. Jeho pořádání se mění na dvouleté. Přitom se bude pravidelně střídat s dřevařskou akcí WOOD-TEC, s níž dosud každoročně probíhal. Proto se oborové členění NEW SIMETu rozšiřuje o oblast zpracování dřeva.

- ec -

Napsat komentář

Napsat komentář

deník / newsletter

Odesláním souhlasíte se zpracováním osobních údajů za účelem zasílání obchodních sdělení.
Copyright © 2024 Profi Press s.r.o.
crossmenuchevron-down