01.01.1970 | 12:01
Autor:
Kategorie:
Štítky:

NOVINKY ZLATÝCH STRÁNEK

V nejnovějším vydání Zlatých stránek pro Prahu, oficiálního telefonního seznamu společností Český Telecom a Mediatel jsou uvedena nová i změněná čísla telefonní informační služby i 190 000 nových a změněných čísel účastníků. Žlutý oborový seznam v 1084 rubrikách zveřejňuje celkem 40 904 firem,...

V nejnovějším vydání Zlatých stránek pro Prahu, oficiálního telefonního seznamu společností Český Telecom a Mediatel jsou uvedena nová i změněná čísla telefonní informační služby i 190 000 nových a změněných čísel účastníků. Žlutý oborový seznam v 1084 rubrikách zveřejňuje celkem 40 904 firem, podnikatelů a organizací.

Novinkou jsou Zlaté stránky OnLine (www.zlatestranky.cz) a oborově tříděný seznam internetových adres firem - www stránky. V bílých stránkách jsou uváděna loga firem, rozšířené informace o firmách včetně odkazů na inzerát, ve žluté části, více než loni, je i zvýrazněných záznamů. Rubrikami s největším počtem inzerentů jsou stavební firmy, advokáti, hotely a realitní kanceláře. Mediatel a Český Telecom vydává samozřejmě i krajské a místní Zlaté stránky firem. Tam zatím mediální novinky v takové míře nepronikly.

- dš -

Napsat komentář

Napsat komentář

deník / newsletter

Odesláním souhlasíte se zpracováním osobních údajů za účelem zasílání obchodních sdělení.
Copyright © 2024 Profi Press s.r.o.
crossmenuchevron-down