01.01.1970 | 12:01
Autor:
Kategorie:
Štítky:

Foresta bodovala

Konference Internet ve státní správě a samosprávě v Hradci Králové přinesla i vyhlášení výsledků soutěže "Geoaplikace roku 1999", jež skončila velkým úspěchem pro firmu Foresta SG, a. s. Soutěž byla vyhlášena Českou asociací pro geoinformace (CAGI) spolu s Ministerstvem vnitra ČR a Svazem měst a...

Konference Internet ve státní správě a samosprávě v Hradci Králové přinesla i vyhlášení výsledků soutěže "Geoaplikace roku 1999", jež skončila velkým úspěchem pro firmu Foresta SG, a. s.

Soutěž byla vyhlášena Českou asociací pro geoinformace (CAGI) spolu s Ministerstvem vnitra ČR a Svazem měst a obcí v listopadu 1999.

Celkem se přihlásilo třicet projektů, které splnily základní požadavek - funkční informační systém pracující s prostorově vztaženými informacemi a sloužící veřejné správě.

Vítězem v kategorii A se stal projekt PUKNI 5.0 G - prohlížení popisných dat katastru nemovitostí (SPI) včetně digitálních map různých formátů, vytvořený firmou Foresta SG, a. s., ve spolupráci s Ministerstvem zemědělství, odborem informačních a statistických služeb.

V kategorii B pak zvítězil projekt Veřejná ověřovací prezentace územního plánu velkého územního celku "Pražský region". Tento projekt vytvořil tým řešitelů a externích spolupracovníků Ústavu územního rozvoje, nyní působících jako Institut regionálních informací, spol. s r. o., s aktivní podporou odboru územního plánování MMR. Pro zobrazení map je použit internetový mapový server WeBaset vytvořený firmou Foresta SG, a. s.

Napsat komentář

Napsat komentář

deník / newsletter

Odesláním souhlasíte se zpracováním osobních údajů za účelem zasílání obchodních sdělení.
Copyright © 2024 Profi Press s.r.o.
crossmenuchevron-down