01.01.1970 | 12:01
Autor:
Kategorie:
Štítky:

PYROS PODESÁTÉ

Ve dnech 16.-20. května se uskuteční na brněnském výstavišti mezinárodní veletrhy PYROS (požární technika), INTERPROTEC (ochranné pomůcky) a ISET (bezpečnostní technika a služby). Pyros se bude konat již podesáté. Je největším veletrhem v daném oboru ve střední Evropě. Letošního ročníku se zúčastní...

Ve dnech 16.-20. května se uskuteční na brněnském výstavišti mezinárodní veletrhy PYROS (požární technika), INTERPROTEC (ochranné pomůcky) a ISET (bezpečnostní technika a služby).

Pyros se bude konat již podesáté. Je největším veletrhem v daném oboru ve střední Evropě. Letošního ročníku se zúčastní asi 97 vystavovatelů z ČR, SRN, Nizozemska, Rakouska a Slovenska.

Nejdůležitější doprovodní akcí je Evropské setkání hasičů PYROMEETING, jehož tématem bude řešení požární ochrany v podzemních objektech. Zároveň se uskuteční setkání nejvyšších představitelů požární ochrany zemí CEFTA. Ministerstvo vnitra - ředitelství Hasičského záchranného, sboru ČR, gestor veletrhu PYROS, se představí ve společné expozici v pavilónu G1 - jako součást mezinárodního veletrhu bezpečnostní techniky ISET. Expozice přiblíží integrovaný záchranný systém. Základní pracoviště systému budou prezentována ve funkčním stavu a doplněna videoprojekcí zachycující jejich činnost.

Bližší informace: Ing. Karel Tom, manažer veletrhů, BVV, a. s., obchodní skupina 1, Výstaviště 1, 647 00 Brno, tel.: 05/4115 3272, fax: 05/4115 3054, e-mail: pyros@bvv.cz

Napsat komentář

Napsat komentář

deník / newsletter

Odesláním souhlasíte se zpracováním osobních údajů za účelem zasílání obchodních sdělení.
Copyright © 2024 Profi Press s.r.o.
crossmenuchevron-down