01.01.1970 | 12:01
Autor:
Kategorie:
Štítky:

REGIONÁLNÍ FÓRUM 2000

Osmnáctého května se Zlín stane dějištěm Regionálního fóra 2000. Hlavním motivem setkání zástupců veřejné správy a podnikatelské sféry - v Academii Centrum Fakulty technologické Zlín (na snímku) - bude diskuze na téma: "Partnerství veřejného a soukromého sektoru". Akci, kterou pořádá Úřad města...

Osmnáctého května se Zlín stane dějištěm Regionálního fóra 2000. Hlavním motivem setkání zástupců veřejné správy a podnikatelské sféry - v Academii Centrum Fakulty technologické Zlín (na snímku) - bude diskuze na téma: "Partnerství veřejného a soukromého sektoru". Akci, kterou pořádá Úřad města Zlína ve spolupráci s Regionální rozvojovou agenturou Východní Moravy, Okresní hospodářskou komorou a Okresním úřadem ve Zlíně. Mediálním partnerem je Moderní obec.

"Na základě schváleného územně správního členění se Zlín stal krajským městem. Nový Zlínský kraj dává dostatek prostoru pro diskuzi na témata dotýkající se podpory podnikání. Po dlouhou dobu byl totiž právě Zlín synonymem úspěšně se rozvíjejícího tržního modelu. I když dnes je situace poněkud méně příznivá, přesto je město svým ekonomickým, společenským, kulturním i historickým potenciálem má co říci," uvedl v souvislosti s připravovaným Regionálním fórem tajemník zlínské radnice Zdeněk Mikel.

- da -

FOTO ARCHÍV

Napsat komentář

Napsat komentář

deník / newsletter

Odesláním souhlasíte se zpracováním osobních údajů za účelem zasílání obchodních sdělení.
Copyright © 2024 Profi Press s.r.o.
crossmenuchevron-down