Udělejte, co lidé ocení!

Projekt společnosti VERA si pod názvem UDĚLEJTE, CO LIDÉ OCENÍ! klade za cíl zpestřit život klientů domovů pro seniory, dětských domovů, nemocnic apod. Dnes měl svoji premiéru v zařízení pro seniory – Domově u fontány v Přelouči. Jeho mediálním partnerem je odborný měsíčník Moderní obec.

V zařízení pro seniory Domov u fontány v Přelouči dnes odstartoval projekt společnosti VERA nazvaný UDĚLEJTE, CO LIDÉ OCENÍ! Společnost, která se věnuje vývoji a implementaci komplexních informačních systémů pro instituce veřejné správy, se rozhodla jeho prostřednictvím zpestřit život klientů domovů pro seniory, stejně jako třeba obyvatel dětských domovů, dětí v nemocnicích apod.
Dnes odpoledne tak před klienty Domova u fontány vystoupily členky baletního studia Ballet Prima Pardubice. Svými baletními čísly uchvátily všechny přítomné.
Skvělý dárek pro seniory z Přelouče zprostředkoval starosta obce Veselí (okr. Pardubice) Oldřich Valenta, který byl na nedávné konferenci Internet ve státní správě a samosprávě 2016 (ISSS) vylosován společností VERA a získal od ní poukaz na pomoc pro děti nebo seniory. Oldřich Valenta se jej rozhodl věnovat Domovu u fontány v nedaleké Přelouči. A nedosti na tom: Zastupitelstvo obce Veselí se rozhodlo přeloučskému domovu pro seniory věnovat i vlastní finanční dar ve výši 3000 Kč.
Dar z rukou starosty obce Veselí Oldřicha Valenty převzala ředitelka domova Danuše Fomiczewová.

Na dalších snímcích ve fotogalerii:
* Marketingová ředitelka společnosti VERA Miroslava Vošoustová pozdravila klienty domova a přivezla jim i další dárky - knihy, cédéčka apod.
* Starostka Přelouče Irena Burešová (na snímku vlevo) seznámila klienty z Domova u fontány mj. i s tím, co město dělá pro seniory. (A není toho málo - dodáváme za redakci Moderní obce.)
* Členky baletního studia Ballet Prima Pardubice při závěrečné děkovačce.
* Vděční klienti přeloučského Domova u fontány.

Více o akci a o projektu UDĚLEJTE, CO LIDÉ OCENÍ! přineseme na stránkách červnového vydání Moderní obce. Náš časopis je i mediálním partnerem projektu.*
Podrobnosti o projektu a informace o možnosti objednat si rovněž podobný pěkný program najdete na: www.vera.cz/pomahame.

/rš/

Napsat komentář

Napsat komentář

Komentáře k článku

deník / newsletter

Odesláním souhlasíte se zpracováním osobních údajů za účelem zasílání obchodních sdělení.
Copyright © 2024 Profi Press s.r.o.
crossmenuchevron-down