Aby školní zahrady byly skvělou inspirací pro děti. Jak na to?

Jak proměnit svou školní zahradu v místo, které bude děti vzdělávat i bavit, stane se užitečným pomocníkem pro učitele, a rodiče si ho zamilují tak, že nevynechají jedinou příležitost ke společnému setkávání? Dobré rady a osvědčené zkušenosti z praxe k tomu poskytne konference Zahrada hrou 2018, která se uskuteční 1. února v Praze.

Nadace Proměny Karla Komárka zve na konferenci o školních zahradách, které baví i vzdělávají děti, pomáhají pedagogům v práci, jsou oblíbené mezi rodiči a zároveň představují důležitá místa pro komunitní setkávání. Přijďte načerpat inspiraci, dozvědět se, co dnešním dětem chybí, jak významně mohou školní zahrady tyto nedostatky kompenzovat a jak vytvořit zahradu přesně na míru konkrétní škole. Konference se koná 1. února 2018 od 9 hodin v Divadle Archa v Praze.

Na programu konference budou také informace k aktuální grantové výzvě Zahrada hrou https://www.nadace-promeny.cz/cz/granty/zahrada-hrou-grantova-vyzva-2017.html?preview=1 ), která je otevřená pro mateřské školy z Karlovarského, Ústeckého, Libereckého, Středočeského kraje a z Prahy až do konce března 2018. Školy mohou žádat o finanční a odbornou konzultační podporu na přípravu i realizaci projektu obnovy nebo vybudování své zahrady.*

Podrobnější informace o konferenci a registraci na ni najdete na: https://www.nadace-promeny.cz/cz/novinky/497_zveme-na-konferenci-zahrada-hrou.html.

/zr/

Na ilustračním snímku zahrada MŠ Arabská v Praze 6

Foto: archiv Nadace Proměny

 

Napsat komentář

Napsat komentář

deník / newsletter

Odesláním souhlasíte se zpracováním osobních údajů za účelem zasílání obchodních sdělení.
Copyright © 2024 Profi Press s.r.o.
crossmenuchevron-down