20.05.2019 | 06:05
Autor:
Kategorie:
Štítky:

Občané si oblíbili digitální úřední desku, která se stává základem moderní obce

V každé obci by měli být občané zavčas informováni o tom, co se děje v jejich okolí nebo co se děje přímo v místě, kde žijí. Bohužel, mnohé obce stále využívají k informování občanů jen hlášení rozhlasu, což lidé často neslyší, protože v době hlášení jsou v práci, nebo mají jiné povinnosti, nebo se aktuality vyvěšují do obecních vitrín či na úřední desky, které jsou nejčastěji součástí obecních úřadů nebo stojí přímo před nimi. Ovšem z klasických úředních desek se toho občané moc nedozvědí, je to přece jen omezený prostor pro sdělování informací a sdílení dokumentů. Vyvěsí se pouze to, co se uzná za nejvíce důležité. Důležité jsou však všechny informace, nejen pár. Je tedy na čase stát se moderní obcí a začít využívat digitální úřední desky TOTEM, které si občané oblíbili v obcích, kde jsou o krok napřed.

I když si neustále říkáme, že současný svět plný technologií nám jen ztěžuje život a že jednotlivé technologie kradou čas, najdou se technologie, které jsou přínosné a které oceníme. Takovou technologií je i zmiňovaná digitální úřední deska, jež bude s dostatečným předstihem o všem informovat občany vaší obce.

Hlavní výhody digitální úřední desky TOTEM

  • Provoz informačního centra čtyřiadvacet hodin denně, sedm dní v týdnu, každý den v roce
  • Samostatně stojící úřední deska
  • Nemusí být součástí obecního úřadu
  • Možnost spravovat obsah z pohodlí kanceláře starosty
  • Prestižní vzhled
  • Zmodernizuje obec
  • Možnost zavedení 3D virtuální prohlídky města
  • Možnost sdílení obecního zpravodaje v elektronické podobě
  • Rychlejší informování občanů o aktuálním dění v obci a okolí
  • Nekonečný prostor pro sdílení dokumentů a sdělování informací
  • Možnost přidání navigace pro turisty

Zveřejňujte všechno, co je třeba

A třeba i to, co není třeba akutně sdělovat. Jak již bylo zmíněno, digitální úřední desky poskytují nekonečný prostor pro informování. Kdy se sváží odpady? A kdy se bude konat pravidelný sportovní ples s bohatou tombolou? A kdy se budou očkovat psi? Či kdy se platí poplatky za popelnice? Na to všechno dejte občanům včas odpověď. Sdílet lze opravdu jakékoli informace, dejte občanům zavčas vědět, kdy má obvodní lékař dovolenou, kdy započne čištění silničních komunikací, nebo kdy se koná sportovní utkání, na které se tak dlouho těší.

Díky digitální úřední desce je možné informovat občany také o počasí, případně je zde možnost propagovat potřeby města a městských organizací či spolků, lze zpropagovat různé události, jako jsou besedy v knihovně nebo oslava Dne matek.

Digitální úřední desky pro turisty

"Velkou výhodou digitální úřední desky TOTEM je, že nemusí být součástí obecního úřadu. Je možné ji umístit třeba do klidové zóny obce nebo na náměstí, kde bude k dispozici nejen občanům, ale také turistům. Je možné do ní zadat i navigaci pro turisty, která zahrnuje tipy na výlety po okolí. Jednotlivé tipy na výlety pro turisty, stejně jako všechno ostatní, je možné přidávat a spravovat dnes a denně, a to z pohodlí kanceláře. Není třeba vylepovat nové a nové informační plakáty do skleněných výloh stojících před obecním úřadem, není třeba připínat důležité informace na klasickou úřední desku, kam se stejně mnoho informací nevejde,"uvadí jednatel společnosti Libor Klapeč.

Vyberte si vám sympatickou barevnou variantu

Uvažujete nad investicí do digitální úřední desky TOTEM, která zmodernizuje i vaši obec? Plusem je možnost vybrat si jakoukoli barevnou variantu. Zvolit se vyplatí takovou, která je oku nejmilejší a nejsympatičtější, zároveň se při výběru musí myslet na občany, právě ti budou novou inovaci v obci využívat nejvíce. Ať je sympatická i jim.

Upusťte tedy od zastaralého informování občanů, přestaňte hlásit v rozhlase, v němž jednotlivá slova stejně zaniknou, a staňte se moderní obcí, v níž budou občané žít spokojeně, jelikož budou dostatečně a včas informováni. Vězte, že i u vás si občané oblíbí inovaci zvanou digitální úřední deska TOTEM, jak tomu bylo v jiných obcích, kde už úřední desky fungují na plné obrátky.*

Objednávejte na www.digitalniurednideska.cz.

 

 

Napsat komentář

Napsat komentář

deník / newsletter

Odesláním souhlasíte se zpracováním osobních údajů za účelem zasílání obchodních sdělení.
Copyright © 2024 Profi Press s.r.o.
crossmenuchevron-down