01.01.1970 | 12:01
Autor:
Kategorie:
Štítky:

Kalendárium

13. 5., Praha 1 Dům techniky ČSVTS Zkušenosti švýcarských měst v zaměstnávání a integraci sociálně znevýhodněných občanů O své zkušenosti s úspěšnými programy zaměstnávání sociálně znevýhodněných osob se na pracovním semináři, který pořádá RUBIKON Centrum působící v oblasti prevence kriminality,...

13. 5., Praha 1

Dům techniky ČSVTS

Zkušenosti švýcarských měst v zaměstnávání a integraci sociálně znevýhodněných občanů

O své zkušenosti s úspěšnými programy zaměstnávání sociálně znevýhodněných osob se na pracovním semináři, který pořádá RUBIKON Centrum působící v oblasti prevence kriminality, podělí zástupci měst Curych a Winterthur. Druhá část bude věnována možnostem realizace a financování obdobných programů v ČR.


Více na: www.rubikoncentrum.cz.

 

16. 5., Olomouc

Edupol, Fibichova 2

Seminář Řízení společností založených obcemi a městy

Lektor Ing. Luděk Tesař se zaměří na otázky jako Vazby založených společností na majetek a rozpočet města, Aspekty DPH, Efektivní řízení a správa společností, Řízení zdrojů: majetek a lidské zdroje, Strategická analýza, Balanced Scorecard, strategický integrovaný systém měření a řízení výkonnosti apod.

Více informací o programu včetně přihlášek na: www.profectum.cz.

 

30. 5., Ostrava

Vědeckotechnologický park

Seminář Zákon o státní památkové péči

Akce bude zaměřena na vztah stavebního zákona č. 183/2006 Sb. a zákona č. 20/1987 Sb. o státní památkové péči, dále na památkovou péči a územní plánování, zásahy na kulturních památkách a v památkových rezervacích, zónách a ochranných pásmech, sankce podle památkového zákona atd.

Podrobnosti k programu a přihláška na: www.studioaxis.cz.

Napsat komentář

Napsat komentář

deník / newsletter

Odesláním souhlasíte se zpracováním osobních údajů za účelem zasílání obchodních sdělení.
Copyright © 2024 Profi Press s.r.o.
crossmenuchevron-down