01.01.1970 | 12:01
Autor:
Kategorie:
Štítky:

Umíte se starat o zdraví svých zaměstnanců?

Klání o titul Podnik podporující zdraví proběhlo letos už poosmé. Mezi oceněnými je i Základní škola Luh ze Vsetína (Podnik podporující zdraví 3. stupně, obhajoba titulu z roku 2009) a Město Studénka (Podnik podporující zdraví 2. stupně). Soutěž Státního zdravotního ústavu v Praze pod záštitou...

Klání o titul Podnik podporující zdraví proběhlo letos už poosmé. Mezi oceněnými je i Základní škola Luh ze Vsetína (Podnik podporující zdraví 3. stupně, obhajoba titulu z roku 2009) a Město Studénka (Podnik podporující zdraví 2. stupně).

Soutěž Státního zdravotního ústavu v Praze pod záštitou Ministerstva zdravotnictví je rozdělena do dvou kategorií: Velké podniky a Malé a střední podniky. Získaný titul se uděluje na dobu tří let. Předmětem hodnocení je úroveň péče o zdraví zaměstnanců v organizaci - povinná péče daná legislativou ČR i nadstavbová část, což jsou opatření na podporu zdraví na pracovišti.

Během vyhlašování výsledků letošního ročníku v říjnu v Praze vyhlásil hlavní hygienik ČR Vladimír Valenta i ročník devátý. Hlásit se lze do 31. března 2013. Informace o podmínkách soutěže a Kritéria pro hodnocení jsou k dispozici na: www.szu.cz a www.mzcr.cz.

Napsat komentář

Napsat komentář

deník / newsletter

Odesláním souhlasíte se zpracováním osobních údajů za účelem zasílání obchodních sdělení.
Copyright © 2024 Profi Press s.r.o.
crossmenuchevron-down