01.01.1970 | 12:01
Autor:
Kategorie:
Štítky:

Nadační fond společnosti CEMEX bude štědrý i letos

Společnost CEMEX, přední světový výrobce betonu a kameniva, i letos navazuje na aktivity svého Nadačního fondu Budujeme budoucnost a od 15. 6. až do 12. 7. 2012 otevírá další kolo pro přijímání žádostí o granty. Loni fond podpořil projekty celkovou částkou více než tři čtvrtě milionu korun. Nadační...

Společnost CEMEX, přední světový výrobce betonu a kameniva, i letos navazuje na aktivity svého Nadačního fondu Budujeme budoucnost a od 15. 6. až do 12. 7. 2012 otevírá další kolo pro přijímání žádostí o granty. Loni fond podpořil projekty celkovou částkou více než tři čtvrtě milionu korun.

Nadační fond podporuje projekty, jejichž účelem je rozvíjet vzdělávání, výzkum a vývoj, chránit životní prostředí a jeho biodiverzitu, rozvíjet bydlení a infrastrukturu a podporovat kulturní a sportovní aktivity. Českou republiku poměrně často sužují povodně, které ničí vše, co jim přijde do cesty. Nadační fond společnosti CEMEX je i v takové chvíli připraven pomoci.


»Věřím, že správní rada Nadačního fondu opět vybere projekty, které velkou měrou přispějí dobré věci a zároveň budou dokladem společenské zodpovědnosti společnosti CEMEX i její snahy o zajištění trvalého rozvoje společnosti,« říká Miloslav Tuček, manažer nadačního fondu.

Všechny informace o nadačním fondu a formuláře pro podávání žádostí najdete na internetových stránkách www.budujemebudoucnost.cz.

 

Loni Nadační fond Budujeme budoucnost podpořil i nákup sociálního automobilu pro Pečovatelskou službu města Slaný.

FOTO: ARCHIV CEMEX

Napsat komentář

Napsat komentář

deník / newsletter

Odesláním souhlasíte se zpracováním osobních údajů za účelem zasílání obchodních sdělení.
Copyright © 2024 Profi Press s.r.o.
crossmenuchevron-down