01.01.1970 | 12:01
Autor:
Kategorie:
Štítky:

Coca-Cola Školský pohár vstoupil do finále

Jubilejní desátý ročník turnaje Coca-Cola Školský pohár 2012 už zná účastníky svého finálového turnaje. Osm nejlepších chlapeckých a osm nejlepších dívčích týmů v něm během prvního červnového týdne svede závěrečné boje o konečné umístění. Stane se tak v tréninkovém centru AC Sparta Praha v Praze na...

Jubilejní desátý ročník turnaje Coca-Cola Školský pohár 2012 už zná účastníky svého finálového turnaje. Osm nejlepších chlapeckých a osm nejlepších dívčích týmů v něm během prvního červnového týdne svede závěrečné boje o konečné umístění. Stane se tak v tréninkovém centru AC Sparta Praha v Praze na Strahově.

Najdete mezi účastníky finále také školu ze své obce či svého města?

Chlapci: ZŠ Železný Brod, Školní; ZŠ Hustopeče, Komenského; ZŠ Ostrava, Generála Píky; ZŠ Humpolec, Hálkova; SSZŠ Litvínov, Podkrušnohorská; Reálné gymnázium a ZŠ města Prostějova, Studentská; ZŠ Šumperk, Sluneční; ZŠ Třeboň, Na Sadech. Dívky: ZŠ Nejdek, náměstí Karla IV.; ZŠ Odry, Komenského; ZŠ Kadaň, Chomutovská; ZŠ Praha, Burešova; ZŠ T. G. Masaryka Dolní Bousov; ZŠ Soběslav, třída Dr. Edvarda Beneše; ZŠ a MŠ Mutěnice, Brněnská; ZŠ Velká Bíteš, Sadová.


Chlapečtí vítězové turnaje pojedou jako vlajkonoši české fotbalové reprezentace na EURO 2012, vítězky se zase podívají na finálový zápas ženského fotbalového turnaje na letní olympiádě v Londýně. Více informací o Coca-Cola Školském poháru na www.skolskypohar.cz

Projekt Coca-Cola Školský pohár 2012 se uskutečňuje pod záštitou Ministerstva školství, mládeže a tělovýchovy ČR a ve spolupráci s Fotbalovou asociací ČR.

ILUSTRAČNÍ FOTO: ARCHIV

Napsat komentář

Napsat komentář

deník / newsletter

Odesláním souhlasíte se zpracováním osobních údajů za účelem zasílání obchodních sdělení.
Copyright © 2024 Profi Press s.r.o.
crossmenuchevron-down