01.01.1970 | 12:01
Autor:
Kategorie:
Štítky:

Nejen na téma nový občanský zákoník

Vysoká škola CEVRO Institut v Praze nabízí jedinečnou příležitost zúčastnit se ve dnech 13. a 14. 4. od 15 hodin unikátního dvoudenního bezplatného kurzu, kde se dozvíte o průlomu, který přináší nový občanský zákoník do českého práva, či získáte cenné informace o možném budoucím ekonomickém a...

Vysoká škola CEVRO Institut v Praze nabízí jedinečnou příležitost zúčastnit se ve dnech 13. a 14. 4. od 15 hodin unikátního dvoudenního bezplatného kurzu, kde se dozvíte o průlomu, který přináší nový občanský zákoník do českého práva, či získáte cenné informace o možném budoucím ekonomickém a politickém vývoji u nás i v celé západní společnosti.

První den zahrnuje přednášku JUDr. Tomáše Sokola. Následovat bude diskuse, na níž vystoupí a na dotazy účastníků odpoví politolog a poradce pro strategické otázky doc. Petr Robejšek a ředitel Centra transatlantických vztahů PhDr. Jan Jireš. Večer se pak uskuteční společenský program s občerstvením a přátelskou neformální atmosférou za přítomnosti řečníků, pedagogů vysoké školy CEVRO Institut a vybraných studentů. Další den bude na programu přednáška rektora CEVRO Institutu ekonoma prof. Josefa Šímy na téma hospodářská krize a vládní politika a vystoupení soudce Krajského soudu Ústí nad Labem JUDr. Stanislava Svitáka, týkající se nového občanského zákoníku. Účastníci obdrží certifikát o absolvování kurzu o novém občanském zákoníku a kupon umožňující čerpat výraznou slevu na školném.

Zájemci o účast v tomto bezplatném kurzu se nejpozději do 10. 4. mohou registrovat na e-mailu: ondrej.kubovy@vsci.cz.

Napsat komentář

Napsat komentář

deník / newsletter

Odesláním souhlasíte se zpracováním osobních údajů za účelem zasílání obchodních sdělení.
Copyright © 2024 Profi Press s.r.o.
crossmenuchevron-down