01.01.1970 | 12:01
Autor:
Kategorie:
Štítky:

Kalendárium

6. 3., Ostrava, K-Trio Shromažďovací právo v kontextu extremismu v ČR Seminář určený zejména vedoucím městských a magistrátních úřadů, úředníkům krizových odborů a zaměstnancům městských policií se zaměří na výklad platné legislativy se zaměřením na shromažďovací zákon a § 26 zákona o Policii ČR....

6. 3., Ostrava, K-Trio

Shromažďovací právo v kontextu extremismu v ČR

Seminář určený zejména vedoucím městských a magistrátních úřadů, úředníkům krizových odborů a zaměstnancům městských policií se zaměří na výklad platné legislativy se zaměřením na shromažďovací zákon a § 26 zákona o Policii ČR. Proberou se na něm i některé praktické problémy související se shromážděními a jak je řešit.

Více na: www.aliaves.cz.

21. a 22. 3., Praha, Masarykova kolej

Obnova památek 2012 - tradiční řemesla v památkové péči

12. ročník konference pořádané společností STUDIO AXIS spolu s ústředním pracovištěm NPÚ, Fakultou architektury ČVUT a ČNK ICOMOS. První den se věnuje přednáškám a doprovodné výstavě a na druhý den bude pro účastníky připraveno několik atraktivních exkurzí.

Více na: www.studioaxis.cz

22. 3., Ostrava, Vysoká škola báňská - Technická univerzita Ostrava

Mikrogenerace, technický prostředek decentralizace energetického hospodářství

Na semináři majitelé a provozovatelé mikroturbín seznámí účastníky se svými odborně technickými i provozními zkuišenostmi. Organizátoři si kladou za cíl přispět k šíření znalostí o transformaci energií, uplatnění, využití i o technických řešeních a budoucnosti mikrogenerace.

Více na: www.mikroturbina.cz.

29. 3., Praha, Grébova vila

Centers Dating

Na jednom místě se sejdou političtí představitelé měst a zástupci odborného aparátu radnic, přičemž budou k dispozici developerům a jiným dodavatelům služeb pro hovory o možné spolupráci.

Více na: www.centers.cz

Napsat komentář

Napsat komentář

deník / newsletter

Odesláním souhlasíte se zpracováním osobních údajů za účelem zasílání obchodních sdělení.
Copyright © 2024 Profi Press s.r.o.
crossmenuchevron-down