01.01.1970 | 12:01
Autor:
Kategorie:
Štítky:

Konferenci VODA FÓRUM 2012 letos přivítá Praha

Tradiční květnový termín odborného set-kání všech, kdo se i na municipální úrovni věnují vodohospodářské problematice, zůstane zachován také v letos. Ve dnech 29. a 30. 5. se totiž pod odbornou garancí Sdružení oboru vodovodů a kanalizací ČR (SOVAK) uskuteční v pražském hotelu Clarion Congress...

Tradiční květnový termín odborného set-kání všech, kdo se i na municipální úrovni věnují vodohospodářské problematice, zůstane zachován také v letos. Ve dnech 29. a 30. 5. se totiž pod odbornou garancí Sdružení oboru vodovodů a kanalizací ČR (SOVAK) uskuteční v pražském hotelu Clarion Congress Hotel mezinárodní bienální konference VODA FÓRUM 2012. SOVAK bude i pořadatelem konference, a jak uvedl jeho předseda František Barák, mezi její hlavní témata bude patřit přehled platné legislativy EU včetně detailního pohledu na související právní problematiku.

Konference VODA FÓRUM navazuje na Mezinárodní vodohospodářskou výstavu VODOVODY - KANALIZACE, která přešla na dvouletou periodicitu konání. V sudých letech se tak bude konat mezinárodní konference VODA FÓRUM se svou doprovodnou výstavou a v lichých letech (poprvé v roce 2013) se uskuteční další ročník výstavy VODOVODY - KANALIZACE. Mediálním partnerem letošní konference bude i měsíčník Moderní obec.

Více informací naleznete na www.voda-forum.cz.

Napsat komentář

Napsat komentář

deník / newsletter

Odesláním souhlasíte se zpracováním osobních údajů za účelem zasílání obchodních sdělení.
Copyright © 2024 Profi Press s.r.o.
crossmenuchevron-down