01.01.1970 | 12:01
Autor:
Kategorie:
Štítky:

Kalendárium

6. 12., Praha, budova Autoklubu ČR 10. celostátní konference Národní sítě Zdravých měst ČR Akce je organizována pod záštitou ministra životního prostředí a ve spolupráci s Ministerstvem pro místní rozvoj a je otevřena všem zástupcům měst, obcí a regionů se zájmem o kvalitu, strategické plánování a...

6. 12., Praha, budova Autoklubu ČR

10. celostátní konference Národní sítě Zdravých měst ČR

Akce je organizována pod záštitou ministra životního prostředí a ve spolupráci s Ministerstvem pro místní rozvoj a je otevřena všem zástupcům měst, obcí a regionů se zájmem o kvalitu, strategické plánování a řízení, finanční zdroje a další aktuální témata. Své příspěvky přednesou zástupci obou resortů, vybraní odborníci a zástupci měst.

Více na: www.nszm.cz.

12. 12., Praha, Palác Žofín

Setkání primátorů a starostů měst a obcí ČR

Na tomto Žofínském fóru vystoupí a zodpoví dotazy Karolína Peake, místopředsedkyně vlády, předsedkyně Legislativní rady vlády, Kamil Jankovský, ministr pro místní rozvoj, Ondřej Veselský, náměstek ministra vnitra pro veřejnou správu, i Vladislav Husák, náměstek policejního prezidenta.

Více na: www.zofin.cz.

15. 12., Praha, Břevnovský klášter

Předvánoční setkání starostů měst a obcí

Akci pořádá Svaz měst a obcí ČR ve spolupráci s obecně prospěšnou společností Nová ekonomika. Člen N.E.R.V. Tomáš Sedláček se v přednášce »Vymknutá z kloubů doba šílí: Proč si lidé myslí, že potřebují kančí na daňčím« zamyslí nad ekonomikou měst a obcí v současném socioekonomickém prostoru. Salia Mogensen ve vystoupení »Stará dobrá Anglie a její nový plášť« bude prezentovat britský koncept inovativního zadávání veřejných zakázek s širším společenským dopadem, V podání klavíristy Emila Viklického a herce Jiřího Lábuse se bude konat »Krátké vánoční setkání s hudbou a slovem«.

Více na: www.smocr.cz.

Napsat komentář

Napsat komentář

deník / newsletter

Odesláním souhlasíte se zpracováním osobních údajů za účelem zasílání obchodních sdělení.
Copyright © 2024 Profi Press s.r.o.
crossmenuchevron-down