01.01.1970 | 12:01
Autor:
Kategorie:
Štítky:

Trasa Praha-Brno zábavněji

PRAHA/BRNO Student Agency express, největší autobusový dopravce na dálkových linkách v České republice, nasadil do provozu první z dvaceti nových autobusů. Na pravidelném spoji Praha-Brno poprvé vyjely v pondělí 8. srpna. Autobusy jsou postaveny na podvozkových šasi výrobce Volvo, karosérii a...

PRAHA/BRNO

Student Agency express, největší autobusový dopravce na dálkových linkách v České republice, nasadil do provozu první z dvaceti nových autobusů. Na pravidelném spoji Praha-Brno poprvé vyjely v pondělí 8. srpna.

Autobusy jsou postaveny na podvozkových šasi výrobce Volvo, karosérii a interiér dodala společnost Irizar. Na první pohled se příliš neliší od autobusů, tak typických pro Student Agency. Do cestování v České republice však přinášejí zcela nový standard konceptu Fun@Relax. Rozsah vybavení a palubní zábavy pro cestující díky systému společnosti Molpir je podobný tomu, co zákazníci znají z dálkových letů předních leteckých společností. Autobusy také používají zesílenou technologii příjmu internetového signálu, která je vlastním technologickým know-how Student Agency.


»Nové autobusy Student Agency umožní cestujícím sledovat desítky filmů, hrát interaktivní elektronické hry, sledovat televizi nebo pracovat během jízdy s využitím internetu. Pomůže jim k tomu robustnější příjem internetového signálu a možnost připojení k elektrické zásuvce 230 V,« uvedla Ivana Kašická, obchodní ředitelka autobusové dopravy Student Agency express.

Do každého sedadla nových autobusů je zabudována individuální doteková obrazovka.

FOTO: ARCHIV STUDENT AGENCY

Napsat komentář

Napsat komentář

deník / newsletter

Odesláním souhlasíte se zpracováním osobních údajů za účelem zasílání obchodních sdělení.
Copyright © 2024 Profi Press s.r.o.
crossmenuchevron-down