01.01.1970 | 12:01
Autor:
Kategorie:
Štítky:

Prague Fire & Security Days 2011

Ve dnech 20. - 22. září se v pražském Veletržním paláci uskuteční již třetí ročník přehlídky/veletrhu nejnovějších trendů v oboru protipožární a zabezpečovací techniky, systémů a služeb Prague Fire & Security Days 2011 (FSDays).

Prague Fire & Security Days je výběrová přehlídka nejnovějších trendů v oboru protipožární a zabezpečovací techniky, mediálně sledovaná akce zaměřená na netradiční prezentaci především elektronických bezpečnostních systémů, bezpečnostních složek státu, poskytovatelů služeb v oblasti ochrany zdraví, života a majetku.

Jde o jedinečné společenské a obchodní setkání partnerů akce - výrobců, distributorů a prodejců jednotlivých značek a jejich obchodních partnerů - zákazníků, což asi nejlépe vystihuje i podtitul letošního ročníku » ...místo pro business, setkání a komunikaci«.


Jednou z nejdůležitějších úloh FSDays je seznámit s prezentovanými novinkami odborníky z řady hlavních oborů, jako jsou bezpečnostní složky státu (ministerstva obrany a vnitra, Národní bezpečnostní úřad, Hasičský záchranný sbor, Policie ČR, městské policie apod.), státní správy a samosprávy či krizové útvary měst a obcí.

DOSTAVENÍČKO PRO ODBORNOU VEŘEJNOST

FSDays jsou už tradičně zajímavé pro odbornou veřejnost z oborů »fire & security«, vrcholový management a bezpečnostní manažery velkých společností z nejrůznějších oborů (obchodní a business centra, chemický a energetický průmysl, IT technologie), facility management. Jedním z největších oslovených a zvaných oborů je bezesporu stavebnictví. V neposlední řadě pak pracovníci a zástupci institucí s vyšším rizikem napadení - bankovní domy, výstavní síně, galerie, muzea, historické budovy, zastupitelské úřady apod.

NOVINKY, KTERÉ ZAUJMOU

FSDays 2011 připravuje pro své návštěvníky řadu novinek a zajímavostí, se svými produkty a službami se i letos představí mnoho významných společností.

Pro zajímavost uveďme jen některé z nich: Novinku z oblasti zabezpečení pomocí kamerových systémů - novou verzi softwaru pro management IP kamerového systému DS NVs verze 7.2 značky Pelco a novou IP kameru Spectra V HD, představí Schneider Electric. Své novinky v oblasti kamerových systémů předvede také společnost VIAKOM CZ s. r. o. Novinku protipožárních systémů bude na FSDays prezentovat společnost BESY CO spol. s r. o. Jde o aerosolové stabilní hasicí zařízení FIRE JACK.

Kromě výše jmenovaných se na FSDays 2011 představí i další významné společnosti, jako například Abbas, Alkom, Camea, Esto Cheb, Euroalarm, Integoo, Koukaam, Lenia, Radom, Securiton AG, Siemens, Tribase Networks, Zahas a mnoho dalších.

 

Významnou součástí přehlídky FSDays letos budou odborné přednášky a konference také pro zástupce měst a obcí

20. 9. konference Doprava bezpečně a efektivně pod patronací Asociace technických bezpečnostních služeb Gremium Alarm, o. s.;

21. 9. konference Omyly a chyby bezpečnostních analýz pod záštitou Mezinárodní asociace bezpečnostního managementu ASIS CZ, o. s;

22. 9. přednášky organizované Cechem elektrické požární signalizace ČR na téma Poslední trendy v aktivní protipožární ochraně z pohledu legislativy a technologií.

Pro všechny zúčastněné společnosti je připravena soutěž o nejlepší a nejzajímavější prezentovaný produkt a službu »FSDays AWARD 2011«.

Veškeré novinky a zajímavosti informace týkající se FSDays, včetně programu a on-line registrace, se průběžně uvádějí na stránkách www.fsdays.cz.

FSDays se každoročně stávají jedinečnou příležitostí pro obchodní a společenská setkání výrobců, distributorů a prodejců jednotlivých značek a jejich obchodních partnerů.

FOTO: ARCHIV

Napsat komentář

Napsat komentář

deník / newsletter

Odesláním souhlasíte se zpracováním osobních údajů za účelem zasílání obchodních sdělení.
Copyright © 2024 Profi Press s.r.o.
crossmenuchevron-down