01.01.1970 | 12:01
Autor:
Kategorie:
Štítky:

Jak vybudovat přírodní koupaliště

Svaz zakládání a údržby zeleně (SZÚZ) chystá na 29. 9. 2011 seminář Přírodní koupaliště - šance pro budoucnost. Seminář se uskuteční na Výstavišti v Českých Budějovicích v rámci 6. Mezinárodního kongresu koupacích jezírek. Záměrem semináře je informovat zejména zástupce obcí a měst, ale i...

Svaz zakládání a údržby zeleně (SZÚZ) chystá na 29. 9. 2011 seminář Přírodní koupaliště - šance pro budoucnost. Seminář se uskuteční na Výstavišti v Českých Budějovicích v rámci 6. Mezinárodního kongresu koupacích jezírek.

Záměrem semináře je informovat zejména zástupce obcí a měst, ale i stavebních firem, architekty a další zájemce o alternativní možnosti koupání oproti chemicky upravované vodě v klasických veřejných koupalištích. Zajímavé informace může seminář přinést také majitelům a provozovatelům hotelů, penzionů a dalších rekreačních zařízení a kempů. Na semináři vystoupí lektoři, kteří seznámí s podmínkami stavby a provozování přírodních koupacích biotopů, požadavky hygienické služby na tato zařízení i s tím, jak tato jezírka a koupaliště citlivě zakomponovat do okolního prostředí.

Podrobnější informace o semináři i možnostech účasti naleznete na: www.szuz.cz pod odkazem Akce ve vyhledávací liště vlevo na úvodní straně.

Napsat komentář

Napsat komentář

deník / newsletter

Odesláním souhlasíte se zpracováním osobních údajů za účelem zasílání obchodních sdělení.
Copyright © 2024 Profi Press s.r.o.
crossmenuchevron-down