01.01.1970 | 12:01
Autor:
Kategorie:
Štítky:

Líbila se nejen Lucina

LIBICE NAD CIDLINOU Červnový Kemp sečení, který pro své zákazníky uspořádala podniková prodejna společnosti VARI v Libici nad Cidlinou, přilákala celou řadu zájemců o bubnové sekačky a mulčovače. Většina návštěvníků se pro nějaký stroj rozhodovala již před touto akcí, prohlédla si jej už v...

LIBICE NAD CIDLINOU

Červnový Kemp sečení, který pro své zákazníky uspořádala podniková prodejna společnosti VARI v Libici nad Cidlinou, přilákala celou řadu zájemců o bubnové sekačky a mulčovače. Většina návštěvníků se pro nějaký stroj rozhodovala již před touto akcí, prohlédla si jej už v prodejně, ale stále nebyla rozhodnuta, zda přece jen nekoupit nějaký konkurenční výrobek. Na Kempu sečení si všichni zájemci mohli stroje doslova osahat, otestovat a sami s nimi posekat vysokou trávu. Což ostatně pro váhavé zákazníky představovalo k rozhodování se o nákupu ten nejlepší argument.


V kempu nechyběly ani jednoúčelové bubnové sekačky a mulčovače včetně letošních novinek DS-521B Líza 60 a BDR-620B Lucina 65. U bubnových sekaček si všichni chválili jejich perfektní vyvážení a dokonalé sečení, které zajišťuje dvojitý žací disk s vyztuženými okraji a se čtyřmi robustními otočnými noži.

Fajnšmekři si vyzkoušeli také profesionální stroje - dvoububnovou sekačku BDR-1200, která si poradí i s velmi hustou a přerostlou trávou, či mulčovač HURRICANE F-700, který je vhodný pro likvidaci travního spletitého porostu i dřevnatých náletů a průměru až 3 cm. Stranou zájmu nezůstal ani křovinořez VARI KC-435 s antivibračním systémem.

Jednoúčelová bubnová sekačka BDR-620B Lucina 65 je letošní novinkou firmy VARI.

FOTO: ARCHIV

Napsat komentář

Napsat komentář

deník / newsletter

Odesláním souhlasíte se zpracováním osobních údajů za účelem zasílání obchodních sdělení.
Copyright © 2024 Profi Press s.r.o.
crossmenuchevron-down