01.01.1970 | 12:01
Autor:
Kategorie:
Štítky:

Kalendárium

29.-31. 8., Benešov u Prahy, Vzdělávací středisko Institutu pro veřejnou správu Praha Seminář věnovaný zadluženosti obcí Akce je určena starostům a dalším členům zastupitelstev obcí a kromě specialistů Institutu se na ní podílejí i experti Ministerstva financí, Svazu měst a obcí ČR a dalších...

29.-31. 8., Benešov u Prahy, Vzdělávací středisko Institutu pro veřejnou správu Praha

Seminář věnovaný zadluženosti obcí

Akce je určena starostům a dalším členům zastupitelstev obcí a kromě specialistů Institutu se na ní podílejí i experti Ministerstva financí, Svazu měst a obcí ČR a dalších institucí.

Více informací obdržíte u Miroslavy Šípkové na: m.sip@institutpraha.cz, telefon: 974 863 534.


 

6. 9., Praha, Institut certifikace účetních, a. s.

Odborná konference Rozpočet a finanční vize měst a obcí

Cílem akce, nad níž převzal odborný patronát první náměstek ministra financí Ladislav Minčič, je předat jejím účastníkům maximum informací k sestavení rozpočtu a výhledu obce v souvislosti s aktuálními změnami a výhledem české ekonomiky.

Více informací je možné získat na e-mailové adrese: lagronova@icu-praha.cz, případně www.icu-praha.cz (rubrika Reforma účetnictví státu), kde se nachází i on-line přihláška.

 

8. 9., Praha, ELTODO, Novodvorská 1010/14

Informační seminář Energeticky šetrné veřejné osvětlení

Seminář je zdarma a je určen pro zatosty a další zástupce obcí a měst, kteří se zabývají veřejným osvětlením. Jeho součástí budou základní informace o této problematice, představení moderních trendů, možností snížení spotřeby a optimalizace veřejného osvětlení, včetně výměny zkušeností mezi účastníky semináře a lektory.

Více informací se nachází na webu projektu ESOLI: http://www.esoli.org v záložce CZ. Informovat se lze rovněž ve společnosti SEVEn, Středisku pro efektivní využívání energie (Michal Staša - michal.stasa@svn.cz).

Napsat komentář

Napsat komentář

deník / newsletter

Odesláním souhlasíte se zpracováním osobních údajů za účelem zasílání obchodních sdělení.
Copyright © 2024 Profi Press s.r.o.
crossmenuchevron-down