01.01.1970 | 12:01
Autor:
Kategorie:
Štítky:

K nájmu a podnájmu nebytových prostor

Již čtvrté vydání komentáře k zákonu o nájmu a podnájmu nebytových prostor shrnuje všech sedm jeho dosavadních novelizací. Publikace obsahuje mj. souvisící výňatky z občan. zákoníku, obch. zákoníku a zákona o živnostenském podnikání. Přináší i výňatky ze zákona o přestupcích, trestního zákoníku,...

Již čtvrté vydání komentáře k zákonu o nájmu a podnájmu nebytových prostor shrnuje všech sedm jeho dosavadních novelizací.

Publikace obsahuje mj. souvisící výňatky z občan. zákoníku, obch. zákoníku a zákona o živnostenském podnikání. Přináší i výňatky ze zákona o přestupcích, trestního zákoníku, zákona o daních z příjmů, zákona o DPH atd. Zaujme také návrh nové právní úpravy nájmu v chystaném návrhu občan. zákoníku. Dílo zohledňuje novou právní úpravu zákona o územním plánování a stavebním řádu, trestního zákoníku, stejně jako novelizaci živnostenského zákona.

Liška P., Lišková V.: Zákon o nájmu a podnájmu nebytových prostor, Komentář, C. H. BECK PRAHA, 4. doplněné vydání 2010, 358 s., ISBN 978-80-7400-370-7.

Napsat komentář

Napsat komentář

Komentáře k článku

  1. Mnoho migrujúcich pracovníkov však dostáva horké ovocie z dôvodu nedostatku skúseností s obchodnými právami v priestoroch, obchodoch a reštauráciách. Aby ste zaistili bezpečnosť a vyhli sa oslom, cenovým dohodám alebo obchodom a jigsaw puzzle priestorom so zákonnými problémami, mali by ste starostlivo preštudovať nasledujúce problémy, aby ste pomohli získať obchodné priestory s vysokou účinnosťou a bezpečnosťou. v transakciách.

deník / newsletter

Odesláním souhlasíte se zpracováním osobních údajů za účelem zasílání obchodních sdělení.
Copyright © 2024 Profi Press s.r.o.
crossmenuchevron-down