01.01.1970 | 12:01
Autor:
Kategorie:
Štítky:

Granty pro veřejná prostranství

Dalších pět organizací letos získá peníze pro obnovu nebo výstavbu veřejných prostranství. Stane se tak v rámci už 8. ročníku programu Místo, kde žijeme, který vyhlásila Nadace VIA. Díky podpoře dlouholetého generálního partnera programu Nadace České spořitelny a nově i hlavního partnera...

Dalších pět organizací letos získá peníze pro obnovu nebo výstavbu veřejných prostranství. Stane se tak v rámci už 8. ročníku programu Místo, kde žijeme, který vyhlásila Nadace VIA. Díky podpoře dlouholetého generálního partnera programu Nadace České spořitelny a nově i hlavního partnera společnosti NET4GAS budou letošní granty navýšeny na 0,31 mil. Kč. Uzávěrka pro podání žádostí je 15. září 2011.

Ucházet se o grant mohou obce do dvou tisíc obyvatel či jejich příspěvkové organizace (školy, knihovny, domy dětí a mládeže apod.), ale také nestátní neziskové organizace. Šanci na podporu mají projekty s aktivní účastí veřejnosti při plánování i samotné výstavbě. Granty ve prospěch lepších veřejných prostranství sloužících široké veřejnosti, jako jsou parky, návsi, vnitrobloky, nebo jiné veřejné plochy v obcích, navíc letos budou moci být uděleny i projektům, které se soustředí na veřejné prostory pro trávení volného času mládeže ve věku 12-24 let.

Podrobnější informace zájemci najdou na: www.nadacevia.cz.

Napsat komentář

Napsat komentář

deník / newsletter

Odesláním souhlasíte se zpracováním osobních údajů za účelem zasílání obchodních sdělení.
Copyright © 2024 Profi Press s.r.o.
crossmenuchevron-down