01.01.1970 | 12:01
Autor:
Kategorie:
Štítky:

Aktivní veřejnost? Pomoc se nabízí

Celkem jeden milion korun rozdělí Nadace Partnerství na aktivity spojené s informováním veřejnosti, ovlivňováním legislativy nebo zapojením veřejnosti do rozhodování o životním prostředí. O příspěvek mohou žádat občanská sdružení, obecně prospěšné společnosti, nestátní neziskové organizace, nadace...

Celkem jeden milion korun rozdělí Nadace Partnerství na aktivity spojené s informováním veřejnosti, ovlivňováním legislativy nebo zapojením veřejnosti do rozhodování o životním prostředí. O příspěvek mohou žádat občanská sdružení, obecně prospěšné společnosti, nestátní neziskové organizace, nadace nebo nadační fondy. Maximální výše jednoho grantu je 0,3 mil. Kč, žádat o něj lze prostřednictvím on-line systému Grantys do 12. září 2011.

Zájemci mohou podávat své žádosti ve třech tematických oblastech: informování o oblastech, které stát a samospráva nepodporují nebo jen omezeně, například spotřebitelské chování nebo témata opomíjená veřejnou diskusí. Druhou oblastí je ovlivňování legislativy na evropské i národní úrovni ve prospěch životního prostředí. Možné je žádat také o podporu aktivit, které zapojují veřejnost do rozhodování o životním prostředí.

Více informací poskytne František Brückner, grantový manažer Nadace Partnerství, tel: 515 903 115, e-mail: frantisek.bruckner @nap.cz.

Napsat komentář

Napsat komentář

deník / newsletter

Odesláním souhlasíte se zpracováním osobních údajů za účelem zasílání obchodních sdělení.
Copyright © 2024 Profi Press s.r.o.
crossmenuchevron-down