01.01.1970 | 12:01
Autor:
Kategorie:
Štítky:

Beton dokáže být i přívětivý

BRNO Navzdory propadu předpokládaných příjmů obecních rozpočtů v roce 2009 a trvajícímu loňskému poklesu vlastních příjmů obcí nezaznamenala společnost Prefa Brno, a. s., žádný pokles v prodeji sortimentu Komunikace a drobný stavební materiál. Patří do něj i dlažba, obrubníky a přídlažba, panely...

BRNO

Navzdory propadu předpokládaných příjmů obecních rozpočtů v roce 2009 a trvajícímu loňskému poklesu vlastních příjmů obcí nezaznamenala společnost Prefa Brno, a. s., žádný pokles v prodeji sortimentu Komunikace a drobný stavební materiál.

Patří do něj i dlažba, obrubníky a přídlažba, panely pro zpevněné plochy apod. V sortimentu Městský mobiliář podle Ing. arch. Moniky Flekové, manažerky propagace firmy, Prefa Brno dokonce loni registrovala zvýšenou poptávku.


Proto se v letošním roce tento přední tuzemský výrobce kvalitních výrobků z betonu, železobetonu i předpjatého betonu soustřeďuje také na rozšíření svého systému městského mobiliáře o prvky umožňující sestavovat oddychové zóny (viz snímek lavičky BETO).

Prefa Brno posiluje kvalitu i dalších svých výrobků nabízených rovněž obcím a městům. Například dlažba (na horním snímku zámková dlažba Kredo), stejně jako obrubníky a ostatní výrobky podléhají přísným zkouškám. Taková dlažba pak obstojí i při strojním čištění chodníků a neublíží jí ani náročná zimní údržbha.

Beton a dřevo se mohou dobře doplnit, jak to dokládají i lavičky BETO.

Zámková dlažba Kredo z produkce společnosti Prefa Brno.

FOTO: ARCHIV

Napsat komentář

Napsat komentář

deník / newsletter

Odesláním souhlasíte se zpracováním osobních údajů za účelem zasílání obchodních sdělení.
Copyright © 2024 Profi Press s.r.o.
crossmenuchevron-down