01.01.1970 | 12:01
Autor:
Kategorie:
Štítky:

SOME nabízí úvěry i leasing

JINDŘICHŮV HRADEC »Zvažovat při pořizování nové komunální techniky cenu stroje je určitě důležité. Ale obec by se měla také zajímat o jeho kvalitu, o firmu, od níž jej zamýšlí koupit - o její historii a sílu i postavení na trhu. Důležité je vědět, jaké prodejce může nabídnout další služby...

JINDŘICHŮV HRADEC

»Zvažovat při pořizování nové komunální techniky cenu stroje je určitě důležité. Ale obec by se měla také zajímat o jeho kvalitu, o firmu, od níž jej zamýšlí koupit - o její historii a sílu i postavení na trhu. Důležité je vědět, jaké prodejce může nabídnout další služby typu servis, dodávky náhradních dílů apod.« Radí to Ing. Pavel Fučík, marketingový manažer společnosti SOME Jindřichův Hradec s. r. o.


Tato společnost, která svými aktivitami obchodně pokrývá celou ČR a pronikla také na Slovensko, nabízí zemědělskou, lesnickou i komunální techniku. Právě posledně jmenovaný segment má na obratu firmy zhruba čtvrtinový podíl. Podle inženýra Fučíka obce mají největší zájem o malotraktory včetně příslušenství, štěpkovače a nejnověji také o zametací a čisticí vozy.

V posledních letech se ukazuje rovněž význam dalších forem financování, které mohou zákazníci využít. SOME Jindřichův Hradec jim nabízí zprostředkování úvěrového i leasingového financování jak nové, tak použité techniky ve finančních ústavech a leasingových společnostech, s nimiž spolupracuje.

Letošní novinkou je program SOME FINANCE, který je však určen zemědělskému sektoru, jehož specifika zohledňuje.

O víceúčelový nosič nářadí JUNGOJET 3500 z nabídky SOME JH mají obce zájem.

FOTO: ARCHIV

Napsat komentář

Napsat komentář

deník / newsletter

Odesláním souhlasíte se zpracováním osobních údajů za účelem zasílání obchodních sdělení.
Copyright © 2024 Profi Press s.r.o.
crossmenuchevron-down