01.01.1970 | 12:01
Autor:
Kategorie:
Štítky:

Na QUAERE 2011 jedině elektronicky

Ve dnech 25.-29. 4. se uskuteční elektronická interdisciplinární mezinárodní vědecká konference doktorandů QUAERE 2011 (www.quaere.econference.cz). Pořádá ji akademické sdružení MAGNANIMITAS a je určena doktorandům z českých i zahraničních univerzitních pracovišť, kteří budou moci představit...

Ve dnech 25.-29. 4. se uskuteční elektronická interdisciplinární mezinárodní vědecká konference doktorandů QUAERE 2011 (www.quaere.econference.cz). Pořádá ji akademické sdružení MAGNANIMITAS a je určena doktorandům z českých i zahraničních univerzitních pracovišť, kteří budou moci představit výsledky svých vědecko-výzkumných aktivit a dále je elektronicky konfrontovat s aktuálním stavem poznání daného oboru.

Konference bude rozdělena na řadu sekcí, mezi nimiž našla své místo také sekce Veřejná správa a makroprocesy. Vzhledem k tomu, že tato forma konference umožní těžit z výhod její elektronické podoby, organizátoři očekávají vysoký počet účastníků, kteří budou moci nejen prezentovat svůj příspěvek a diskutovat, ale také navázat aktivní akademické i obchodní styky. Po konferenci bude vydán sborník.

Mediálním partnerem je rovněž Moderní obec.

Napsat komentář

Napsat komentář

deník / newsletter

Odesláním souhlasíte se zpracováním osobních údajů za účelem zasílání obchodních sdělení.
Copyright © 2024 Profi Press s.r.o.
crossmenuchevron-down